Dodaj do ulubionych

strefa kibica pod Spodkiem

08.06.12, 18:31
jak donosi łonet:

"Ok. godz. 9 zainaugurowała działalność strefa rekreacyjna z boiskami do piłki nożnej, siatkówki plażowej, koszykówki, a także plac zabaw dla najmłodszych. Otwarta zostanie także plaża miejska o pow. 400 m kw., która - jak poinformował Urząd Miasta w Katowicach - została usypana z 300 ton piasku."

Któraś ze śląskich magielek się wybiera?
Piasek jest prima sort, ze świeżutkiej dostawy i mam nadzieję, że będzie używany zgodnie z przeznaczeniem, a nie jako mega kuweta dla pijących piwko dorosłych, którzy mają za słabe zwieracze, żeby stać w ogonku do toi toiek big_grin
Obserwuj wątek
    • karra-mia Re: strefa kibica pod Spodkiem 08.06.12, 19:58
      ja się wybieram do Parku Śląskiego, tam też jest strefa kibica
      • adams_katowice Re: strefa kibica pod Spodkiem 08.06.12, 21:21
        Witajcie,ja się wybieram,niekoniecznie w czasie meczu ale żeby ciekawskiemu 5latkowi trochę nowych doznań dostarczyć.
    • tedesca1 Re: strefa kibica pod Spodkiem 09.06.12, 09:32
      A czemu od razu takie skojarzenie? Ja wiem, że ludzie po piwku i z uciskiem na pęcherz mają różne pomysły, ale nie wpadła bym na to żeby od razu posądzać o sikanie do piachu na boisku.
      • spicy_orange Re: strefa kibica pod Spodkiem 09.06.12, 10:16
        skojarzenia wakacyjne wink Czytałam że ta strefa to był wczoraj wielki niewypał, przez gasnący ekran. Ale musiał być masowy wnerw w takich momentach..
        • olinka20 Re: strefa kibica pod Spodkiem 09.06.12, 18:37
          Tez czytałam, ze gasł ekran.
          Na szczescie byłam w pubie, było głosno!
          A moj brat pojechał do strefy kibica w naszym miescie i godzine przed rozpoczeciem juz nie wpuszczali ludzi, bo bylo full.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka