fajnyrobal 12.06.12, 17:28 co by się, tak teoretycznie, stało gdyby dziecko połknęło tabletkę na odrobaczenie dla psa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: gupie pytanie 12.06.12, 17:32 pies by sie mocno wkurwil ze nadal bedzie mial robaki Odpowiedz Link
tetika Re: gupie pytanie 12.06.12, 17:34 raczej nic, obserwuj dziecko czy nie boli brzuszek i czy nie zagoraczkowalo. dzieci raczej nie miewaja takich robali jak pieski , ale Odpowiedz Link
ib_k Re: gupie pytanie 12.06.12, 17:44 zawsze mnie zastanawia dlaczego na forach pisze się gupie a nie głupie? to jakaś forumowa maniera? prawdopodobnie dostanie biegunki no i się odrobaczy... Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: gupie pytanie 12.06.12, 17:53 > zawsze mnie zastanawia dlaczego na forach pisze się gupie a nie głupie? to jaka > ś forumowa maniera? Dla zgrywu. Tak jak "nie o te hiny" i "taki lajf". Trochę luzu kobieto Odpowiedz Link
robitussin Re: gupie pytanie 12.06.12, 23:15 ib_k napisała: > zawsze mnie zastanawia dlaczego na forach pisze się gupie a nie głupie? to jaka > ś forumowa maniera? Nie, po prostu są pytania głupie i gupie. Twoje jest akurat głupie Odpowiedz Link
mearuless Re: gupie pytanie 12.06.12, 23:24 ojjjjjjjjj bo my tylko tak zrozumiemy o co kaman [znowu gupie slowko ] poza tym...łatwiej sie czyta bez tego chrzanionego "ł" no kto to wymyslil??? Odpowiedz Link
exotique Re: gupie pytanie 12.06.12, 17:46 brzydko mowiac pewnie by ja wysralo.albo robaki. jesli by nie rzygalo, nie mialo goraczki i bolu brzucha to bym mocno poila i obserwowala Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: gupie pytanie 12.06.12, 17:58 A nienienie, młoda nic takiego nie zrobiła. Odrobaczałam dzisiaj mojego kota i w czasie walki z gryzącym i drapiącym potworem naszła mnie taka myśl nieuczesana Meła w nagrodę za odpowiedź tygodnia uścisk ręki prezesa Odpowiedz Link
czytelniczka1488 Re: gupie pytanie 12.06.12, 22:17 nic, bo to co się daje psu podaje się też ludziom Odpowiedz Link