Dodaj do ulubionych

wojewodzki i figurski....

23.06.12, 20:46

i ich zarty.
podobaja sie wam?
czujecie blusa?
wspielyscie sie na wyzyny intelektu i potraficie wytlumaczyc kazde z ich wypowiadanych kwestii?

ja szczerze napisze-nie kumam,nie rozumiem i nie pochwalam jak takich idiotow, prostakow i "na sile kontrowersyjnych" gnojkow" mozna zatrudniac i jeszcze byc dumnym z ich zartow.
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_bosmana Re: wojewodzki i figurski.... 23.06.12, 20:50
      Nie lubię, są chamscy i bezczelni. Takie poczucie humoru do mnie nie przemawia.
    • olinka20 Re: wojewodzki i figurski.... 23.06.12, 20:53
      Przyznam sie, ze 0d eski rock jestem uzalezniona, zwłaszcza od Idalii i Kondzia, ale poranny WF wyłaczam.
      Panowie mnie słabią, ich dowcipy sa ponizej krytyki.
      Nie lubie chamstwa.
      • kaja2002 Re: wojewodzki i figurski.... 23.06.12, 20:59
        Nie jestem w stanie nawet na nich patrzeć, a co dopiero słuchać... od lat.
    • beata985 Re: wojewodzki i figurski.... 23.06.12, 21:22
      lubiłam niektore odcinki wojewodzkiego w tvn, w niektorych zdrowo przesadzał. Audycji w radiu nie słyszałam ich żartow też nie...czasami tylko jak pojechali za daleko i głosno było w mediach ale to co teraz odjebali....to ...nie wiem jak okreslic...nawet nie doczytałam do konca..
    • fajnyrobal Re: wojewodzki i figurski.... 23.06.12, 21:47
      Bo to teraz takie modne żeby zwykłe, prostackie chamstwo nazywać wysublimowanym dowcipem. A jak powiesz wprost, że to jest chamskie to jesteś niekumaty burak i nie rozumiesz zawiłych niuansów wysokiej klasy sztuki kabaretowej.
      Wojewódzki już dawno się upodlił, Figurski nigdy nie był zbyt wysokich lotów, razem stworzyli duet który osiągnął dno i pięć metrów mułu.
    • mathiola Re: wojewodzki i figurski.... 23.06.12, 22:10
      nie dalej jak 2 godziny temu wypowiedziałam słynną kwestię wink w tym temacie: nie wiem, stoję pośrodku - między głosami o zagrożonej wolności słowa a słowami o chamstwie i buractwie.
      Z jednej strony stawiają Monty Pythona, który gorsze szopki odpierdalał, a wielki jest, a z drugiej - argumenty, że wolność słowa kończy się tam, gdzie zaczyna się chamstwo.

Ogólnie jestem na nie, bo nie widzę tego "wcielania się w role" Figurskiego i Wojewódzkiego. Może gdybym widziała to wcielanie się w role i na pierwszy rzut oka widziałabym, że to scenka rodzajowa, która ma na celu ośmieszyć buractwo.... Ja widzę Wojewódzkiego i Figurskiego, którzy nie ośmieszają buraków wcielając się w role, tylko wychodzą na buraków, firmując to swoimi nazwiskami.
      • fajnyrobal Re: wojewodzki i figurski.... 23.06.12, 22:21
        E, no math nie porównuj Monty Pythona do tych dwóch buraków, bo to uwłacza Montiemu wink
        Monty jechał po całości po ówczesnym zakłamaniu seksualnym angoli i pod tym względem był obrazoburczy ale mimo całej "kontrowertsyjności" nikogo nie obrażał.
        • tetika Re: wojewodzki i figurski.... 23.06.12, 22:27
          Dziwie sie tylko osobom zapraszanym do programu , ze swiadomie zgadzaja sie byc wystawianym na posmiewisko przez taka osobe.Maja az taka potrzebe zaistnienia w tv i dalszego lansu?
          Przeciez to co Wojewodzki prezentuje w tych programach to prostactwo celowe najnizszych lotow. Chyba tv ma o nas bardzo niskie mniemanie ze jeszcze sobie za takie go...no kaze placic.
          Inna sprawa ze jakby ogladalnosci nie bylo to by spadl z anteny, wiec co tu gadac....
    • mme_marsupilami Re: wojewodzki i figurski.... 23.06.12, 22:23
      Dla mnie ani jeden ani drugi nie ma nic ciekawego/smiesznego do powiedzenia.
      Figurskiego to mi nawet zal.
      • olinka20 Mme 23.06.12, 22:31
        Czemu ci go zal?
        Spasiony burak lubujący sie w wysmiewaniu innych.
        A sam ani łądny, ani zgrabny, ani intelignetny, kompletne zero.
        • mme_marsupilami Re: Mme 23.06.12, 23:37
          Nie moge powiedziec na publicznym forum.
    • marghe_72 Re: wojewodzki i figurski.... 23.06.12, 22:35
      Trzeba jakoś na siebie zwrócić uwagę.. Bo nudni się robią
      szkoda, że w taki sposób
    • rose.rouge Re: wojewodzki i figurski.... 23.06.12, 23:11
      no ostatni żart im koncertowo nie wyszedł...
      • tedesca1 Re: wojewodzki i figurski.... 24.06.12, 08:15
        Dajcie no jakiegos linka z tym ostatnim zartem, cos widzialam ostatnio na necie, ale nie otwieralam, Bo ich nie lube. Co zmalowali tym razem?
        • mearuless tereska...;) 24.06.12, 09:29

ja ci moge tylko to wkleic bo nic innego nie potrafie znalezcbig_grin

www.pudelek.pl/artykul/41139/gdyby_moja_ukrainka_byla_ladniejsza_to_bym_ja_zgwalcil/
          • esofik Re: tereska...;) 24.06.12, 10:10
            żałosne, oleśne, złamane fiuty
          • tedesca1 Re: tereska...;) 24.06.12, 12:18
            DZieki Mea, padlam jak to przeczytalam..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka