hedna 25.06.12, 15:23 cd.moich perypetii... 45min w rezonansie (boję się ciasnychpomieszczeń i nie znoszę miec czegokolwiek 'obcego" koło twarzy),bede dochodziłą do siebie ze 3 dni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hedna Re: koszmar 25.06.12, 15:34 Po ,wytrzymałam do końca choć miałam obawy,że nie dam rady. Wyniki za tydzień. I tak sobie teraz myślę...napisałam "koszmar",a koszmar to mocne słowo. Koszmar to przeżywa dziś spicy ze strachu o swoją mamę... Dla mnie było to po prostu bardzo trudne doświadczenie. Odpowiedz Link
spicy_orange Re: koszmar 25.06.12, 17:11 Tak mi się wydawało, że na dniach masz mieć rezonans. U mnie już po największym strachu. Trzymam za ciebie kciuki z całych sił. Daj znać jak będą wyniki. Dziewczyny tu dobrze czarują - musi być wszystko ok Odpowiedz Link
bei Re: koszmar 25.06.12, 21:53 dobrze, ze za Tobą, wiem co czujesz: - -"Please close your eyes, please close your eyes-" slyszalam od amerykanskiej obslugi jednego z pierwszych takich aparatow w Polsce- a ja balam się, ze jak zamknę to zamknie sie ta trumna i uduszę się Serce bilo tak, jak serce schwytanego ptaka -Aby dobry wynik zrekompensowal te trudne chwile.... olaromanska.blox.pl/html www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link
shellerka Re: koszmar 02.07.12, 13:34 ja sobie wkręciłam, że na solarium idę i jak zamknęłam oczy, to w sumie nie było źle, tylko zimno mi było tak po 15 minutach i drętwiałam, bo się bałam poruszyć. Odpowiedz Link
hedna Re: byłam 03.07.12, 20:35 Wyniki były; "lita zmiana ogniskowa 38x28mm...przemawia za łagodnym charakterem"itd. Za 3 miesiące wizyta i powtórny rezonans. Bez leków,bo tego się nie leczy. A teraz do 9.10 będę żyła nadzieją ( i strachem!),że to więcej nie urośnie (narazie urosło 4mm dość szybko),bo jak przekroczy 5cm to operacja,a boję się jak cholera Odpowiedz Link
olinka20 Re: byłam 03.07.12, 20:49 Chyba najwazniejszy o ten- łagodny charakter! I tego sie trzymamy! Odpowiedz Link
zales239 Re: byłam 03.07.12, 21:09 o widzisz dobrze ,że łagodna zmiana dzielna jesteś!!!!trzymamy kciukasy nadal! Odpowiedz Link
doral2 Re: byłam 03.07.12, 21:18 ja sie na tych zmianach to nie znam, ale kciuki nadal trzymam Odpowiedz Link