olinka20 26.06.12, 21:41 Gdzie takei cus sie robi? Zna ktos z woj sląskiego taką firme godną polecenia? Bo kuzwa zas cos wyszło Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prigi Re: Pilne! Badania geologiczne 26.06.12, 21:45 a do czego potrzebujesz? odwiert studni, badanie gruntu? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Pilne! Badania geologiczne 26.06.12, 21:48 Do stwierdzenia jaka pompe ciepla mozna zamontowac na naszym gruncie. Odpowiedz Link
prigi Re: Pilne! Badania geologiczne 26.06.12, 22:03 hmmm.... w starostwie bodajże jest wydział geologii.zadzwoń, podpytaj o adresy firm. oficjalnie ci nic powiedzieć nikt nie będzie mógł, ale nieoficjalnie.... masz tutaj firmę pierwszą z brzegu www.geologia.slask.pl/ z hydrogeologii mogłabym coś podpowiedzieć, ale to i tak z Wrocławia Odpowiedz Link
olinka20 Re: Pilne! Badania geologiczne 26.06.12, 22:11 Hmmm Geodezji to wiem, ze jest, ale geologii?? Jutro podjade i sprawdze, ale nawet na stronce jeno geodezja Odpowiedz Link
prigi Re: Pilne! Badania geologiczne 27.06.12, 06:24 kurcze, Olinka, zadzwoń, bo zdurniałam. ten wydział nie nazywa sie konkretnie geologii, tylko jakoś inaczej. w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć a w ogóle może przejdź się na uczelnię (polibuda lub uniwerek), często doktorzy, profesorowie mają swoje firmy i robia takie badania Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Pilne! Badania geologiczne 26.06.12, 21:52 przeczytałam, ze poszukujesz fachowcow od badan ginekologicznych... jestem swiezo po cytologii, ktora spotkała mnie w centrum miasta i wszedzie widzę czyhających na mnie ginów Odpowiedz Link
olinka20 Re: Pilne! Badania geologiczne 26.06.12, 21:55 Zu Fachowca przegrzebka to ja mam Potrzebny mi od innego grzebania Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Pilne! Badania geologiczne 26.06.12, 23:16 jestem swie > zo po cytologii, ktora spotkała mnie w centrum miasta No ale jak, tak szłaś i ona cie spotkała? Odpowiedz Link
dziubasekk Re: Pilne! Badania geologiczne 27.06.12, 12:09 www.geoprojekt.katowice.pl/ Jedyna mi znana firma geologiczna na Śląsku Odpowiedz Link