01.07.12, 20:46
nie nawidzę dziadów-brzydzę się nimi przeokropnie. bardziej niz karaluchamiuncertain
moja mama wzięła dzisiaj córę na jagody. zaopatrzna została w kalosze, rajtki, długi rękaw, czapkę z daszkiem, popsikana zostaal brosem. i co? i gówno!
sama znalazła dwa kleszce wędrujące po Karoli, ja znalazłam trzeciego, który biegał po jej włosach, a czwarty drepał po kubku z jagodami-blehhhhh
wszystko mnie swędzi
ja rozumiem, że Bóg był zmeczony tworząc ten świat, ale trzeba było się wyspać, a nie wymyślać te paskudyuncertain
nawet jagód ne ichce mi się jeść
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: kleszcze 01.07.12, 20:58
      Ohyda, tez sie mega brzydze.
    • murwa.kac Re: kleszcze 01.07.12, 22:04
      ja sie boje raczej niz brzydze uncertain
      boje w sensie - jak dziadowskie komplikacje po ich ugryzieniu maga byc.
      • prigi Re: kleszcze 01.07.12, 22:10
        nawet nie mów. przeglądałam córę dokładnie, nawet między nogami, i aż się boję ile dziadów przegapiłamuncertain
        wszystko mnie swędzi, brrrrr
        • grejdi Re: kleszcze 01.07.12, 22:20
          Błeeee. Obrzydliwe są. Fakt. Ale jak łażą po moim kocie, albo są już wbite, to są jeszcze bardziej obrzydliwe. Drę się, płaczę, i - wyciągam, bo mi szkoda zwierza.
          Wyciągnęłam setki - doszłam do perfekcji w jęczeniu i wyrywaniu - kocie ma długie kłaki i kleszcze kochają go miłością bezbrzeżną. Obcięłam na lwa, nosi obrożę, dostaje krople na kark. I co? W dupie mają te zabezpieczenia. Ale najwięcej jest ich wiosną. Teraz spokojniej.

Ale kiedy wbił mi się w nogę, i majtało kończynami to wpadłam w furię i urwałam mu z wrażenia zad, a łeb został. Wyciągnięty został później fachowo. Ale miejsce po kleszczu swędzi czasami do dziś.
          Brzydzę się, blleeeeee

• mme_marsupilami Re: kleszcze 01.07.12, 22:15
      Nigdy w zyciu nie widzialam kleszcza (na zywo), ale zgodze sie ze to paskudny robal przenoszacy paskudne chorobsko.
    • esofik Re: kleszcze 01.07.12, 22:20
      mieszkaliśmy kiedyś pod lasem. Ile nawyciagałam tego dziadostwa z kota to do dziś mam ciary. Jak się przyssie cięzko się pozbyć dziadostwa
    • beata985 Re: kleszcze 02.07.12, 10:37
      przeglądajcie dzieci wszędzie....za uszami, we włosach dokładnie
      zajrzyjcie nawet do tyłka...tak yak..
      ja jako dziecko znalazłam w cipce.......uncertain
    • przeciwcialo Re: kleszcze 02.07.12, 15:11
      Kiedys chło wypalał trawę i kleszczy było mało co. Teraz ekolodzy lituja sie nad robaczkami i rzekomym jałowieniu gleby i mamy tego zatrzesienie nie tylko w lesie a kiedyś tylko w lasach bywały.
      Ugryzł ja którys czy tylko łaziły?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka