Dodaj do ulubionych

Kołobrzeg

02.07.12, 15:23
Jest jakaś magielka z tych stron?
Siedzę tu przez dwa tygodnie, chętnie się spotkam. Ktoś chętny?
Obserwuj wątek
    • bei Re: Kołobrzeg 03.07.12, 15:13

Wrocilam po 10 dniach z Dźwirzyna, codziennie na rybkę do Rewińskiego jeździlamsmile

olaromanska.blox.pl/html

www.dlaleszka.cba.pl/
    • ez-aw Re: Kołobrzeg 08.07.12, 19:55
      To z nikim się nie napije piwka? Bu... sad
      • doral2 Re: Kołobrzeg 08.07.12, 20:51
        kurde, trza jaki marketing maglowy w kołobrzegu uskutecznić...
    • dziennik-niecodziennik Re: Kołobrzeg 09.07.12, 14:42
      ja jestem blisko, ale sie nie zgłaszam bo ni huhu nie bede miec opcji wyskoczenia do Kg, wiec...
      • ez-aw Re: Kołobrzeg 09.07.12, 20:32
        A gdzie jesteś? Bo w piątek rano odlatuję z Goleniowa, więc może się spotkamy na lotnisku na kawie?
        • dziennik-niecodziennik Re: Kołobrzeg 09.07.12, 21:54
          nie, ja w drugą stronę jestem całkiem smile...
    • mearuless Re: Kołobrzeg 09.07.12, 21:02
      kochana z nieba ,mi spadasz.
      napisz jak jechalas do kolobrzegu?
      moze pociagiem?
      moja przyjaciolka do mnie dojedzie pociagiem i chce zapytac o kilka rzeczy.
      • dziennik-niecodziennik Re: Kołobrzeg 09.07.12, 21:57
        a co, Ty tez w Kołobrzegu?
        • red-truskawa Re: Kołobrzeg 09.07.12, 22:02
          a ja dzis wróciłam z Koszalina i dopiero przeczytałam, no ale ze mna to byś sie piwa nie napiła... no chyba ze bezalkoholowe wink
          • dziennik-niecodziennik Re: Kołobrzeg 09.07.12, 23:21
            no EJ!!
            mi nei przeszkadza bezalkoholowe, nawet lepiej bo ja w ogole piwa nie lubie wink
        • mearuless Re: Kołobrzeg 10.07.12, 11:34
          jeszcze nie.
          bede od 20 lipca.
          jak ja kocham polskie morze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          a! jestem chcetna na kawki, pifffka, soczki, dziki sex i inne takie wink
      • ez-aw Re: Kołobrzeg 10.07.12, 13:09
        Mea - do Kołobrzegu jechałam samochodem z młodym. Teraz zamieniam się z mężem, więc wracam sama.
        Są pociągi TLK, ale mają przesiadkę i informacje o utrudnieniach podczas jazdy (mogą być opóźnienia). Jest pociąg bezpośredni Intercity z rezerwacją miejsc. Mi bardziej opłaca się samolot. Koszt w tygodniu i piątek rano - 99 zł, lot trwa godzinę. Dla porównania Intercity kosztuje 129 zł i jedzie 10 h 20 minut. Nawet jak tu zapłacę człowiekowi za paliwo, by mnie dowiózł do Goleniowa, to mi się opłaca.
        W weekendy (chyba też przez całe w3akacje) są pociągi bezpośrednie z kuszetkami (przejazd nocny) - bilety trzeba kupować 2 do 3 tyg wcześniej.
    • sylki Re: Kołobrzeg 10.07.12, 10:10
      heh, no ja mam blisko do Kg, ale jak zwykle za późno przeczytałam,
      a o której z Goleniowa startujesz, tam też mam blisko, w piątek nawet będę wink
      • ez-aw Sylki 10.07.12, 13:11
        Łatwiej byłoby mi się spotkać w Kołobrzegu. Mam jeszcze całą środę i czwartek.
        Z Goleniowa odlatuję o 9:45, czyli koło 8:40 będę na miejscu. Nie wiem ile czasu mi zajmie odprawa itp. Może być trudno tam porozmawiać na spokojnie.
        • sylki Re: Sylki 10.07.12, 20:26
          ech, no do Kołobrzegu nie dobiję, w piątek wyjeżdżam sama, więc ciężko by mi było teraz w ferworze załatwiania i pakowania się, wyrwać do Kg, zwłaszcza, że to nie tak blisko jak Międzyzdroje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka