Dodaj do ulubionych

wieczorny luz-lans:)

14.07.12, 00:21
dzieć dawno chrapie, chłop wrócił z pracy ale mi nie przeszkadza bo gra se w ogame smile a ja zabrałam się za malowanie pazurów u stóp mam miętowo- pomarańczowe a coooo??smile a no doradził mi mój boy że lepiej jak dwa będą pomarańczowe bo z początku tylko fakju stopowy był tego koloru teraz fakju i ostatni ten najmniejszy są orangesmile
aaaa i zapomniałabym, dziś moja córka siedziała mi prawie że na grzbiecie jak czytałam magla zobaczyła sygnaturke doral2 i mówi
-mamooo to Twoja dupa????smilesmilesmile hihi
Obserwuj wątek
    • cura_domestica Re: wieczorny luz-lans:) 14.07.12, 00:35
      ja jakieś 2,5 godziny temu rozłożyłam deskę do prasowania , stoi i czeka .Włączyłam lapka zasiadłam na kanapie, zjadłam litr lodów z biedronki , zimno mi się zrobiło to nakryłam się kocykiem , pewnie rano deskę wyniosę wink i tyle z piątkowego lansu wink

a dupą doralowej zawsze zachwyca się mój syn i głośno komentuje "DUPAAAA" z akcentem na drugą sylabę wink
      • felerka-88 cura 14.07.12, 10:13
        jak tam prasowanie??smile
        • cura_domestica Re: cura 14.07.12, 12:13
          było prawie tak jak myślałam , nie wstałam już spod kocyka , z deską się przeprosiłam dzisiaj rano uncertain jeszcze mi trochę zostało więc idę się lansować dalej sad jeszcze ze 20 koszul aaaaaaaaaa
          • olinka20 Re: cura 14.07.12, 16:16
            Cura, pogoda sie popsuła, chłodniej jest ( u mnie leje) to i mozna prasowac ( tylko buuu, mam za mało, nie opyla mi sie zelazka właczac).
            • amoreska Re: cura 14.07.12, 18:35
              Właśnie prawie (prawie, bo jeszcze ciut zostało, ale padłam wink ) skończyłam narabianie po upałach zaległości w prasowaniu.
          • felerka-88 Re: cura 14.07.12, 17:06
            > jeszcze ze 20 koszul aaaaaaaaa
            mój nie mąż ma tylko 4 jak to wspanialesmilesmilesmile
      • jowita771 Re: wieczorny luz-lans:) 14.07.12, 17:34
        A to prawdziwa dupa Dolar?
        • olinka20 Re: wieczorny luz-lans:) 14.07.12, 21:30
          Si, prawdziwa!
    • karra-mia Re: wieczorny luz-lans:) 14.07.12, 21:32
      piątkowo to się robocie do 21 lansowałam, a potem to już siły nie miałam po 13 godzinachbig_grin
      a dziś z piwkiem na spokojnie, choć w sumie marzy mi się wanna z gorącą wodą ot co...
      • olinka20 Re: wieczorny luz-lans:) 14.07.12, 21:35
        Yyyyyy gorąca kapiel ???
        Czyzby za Brynicą biegun zimna doszedł ? big_grin
        • doral2 Re: wieczorny luz-lans:) 15.07.12, 17:01
          wow! doczekałam się wacika o mojej dupie big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • felerka-88 Re: wieczorny luz-lans:) 15.07.12, 19:31
            fajna dupa fajna hahasmilesmilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka