hedna 15.07.12, 17:53 z Gawlińskim,lubicie? Grają dziś kolo mnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kfiatuszkowa Re: Wilki 15.07.12, 18:00 Kiedyś Wilki tak, teraźniejsze- niekoniecznie. Trochę wkurza mnie że wiekszość artystów którzy byli mega sławni w latach 80-, 90-tych teraz na siłę chcą wskoczyć spowrotem na scenę i przeżywać na niej drugą młodość (często nieudolnie). Tak jak koncert Gunsów kilka dni temu. Nie mówię, że wszyscy tak samo daremni są, ale jaki już dziadki na scenie chcą skakać i piać jak X lat temu to dla mnie to jest śmieszne. Odpowiedz Link
hedna Re: Wilki 15.07.12, 18:07 Mam podobne odczucia co Ty. Nie wybieram się,zresztą i tak będe słyszec w mieszkaniu.Co roku jest tu jakiś koncert;rok temu Maanam,wcześniej Brathanki,Carpe Diem. Szału nie ma,ale i miasteczko małe Odpowiedz Link
karra-mia Re: Wilki 15.07.12, 18:38 mogę posłuchac, nie mogę patrzeć. nie wiem dlaczego, ale nie mogę patrzeć na Gawlińskiego Odpowiedz Link
mas.uka Re: Wilki 15.07.12, 19:53 Lubiłam do czasu Baśki... Pan G. się zrobił plastikowy i jego repertuar także Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Wilki 15.07.12, 20:40 O to to. Ja od "Baśki" tez nie moge ich znieść ;p Odpowiedz Link
olinka20 Re: Wilki 16.07.12, 11:21 Dołączam do klanu "do Baski" Wrrrrr. Tak samo kocham Bartosiewicz, ale za "Jenny" odgryzłabym jej struny głosowe. Odpowiedz Link