Dodaj do ulubionych

Rodzice roku?

20.07.12, 19:52
Jak myslicie?
katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,12167292,Rodzice_zostawili_na_lotnisku_2_letnia_corke.html
Obserwuj wątek
    • mamakarolla Re: Rodzice roku? 20.07.12, 19:54
      ojp ludzie mózgu nie mają sad
      • tetika Re: Rodzice roku? 20.07.12, 19:59
        tego sie nawet komentowac nie chce
    • green_agula Re: Rodzice roku? 20.07.12, 20:33
      mnie dawno tak kopara nie opadła uncertain
      porażka a nie rodzice, ale się zdziwią jak po powrocie się stawią w sądzie
    • beata985 Re: Rodzice roku? 20.07.12, 20:37
      o ja cie nie mogę............
      jak tzreba mieć zjechany skep, żeby wpaść na tak wspaniały pomysł..........
      • ez-aw Re: Rodzice roku? 20.07.12, 20:57
        I pomyśleć że ja czasem sądzę że nie nadaję się na matkę. Przy nich jestem matką idealną. Koszmar jakiś. sad
        • zoja.pl Re: Rodzice roku? 20.07.12, 21:14
          No masakra. Właśnie takim debilom trzeba odbierać dzieci. Oni myślą tylko o sobie
    • zuzanka79 Re: Rodzice roku? 20.07.12, 21:26
      OMG. Jakim trzeba być debilem by przed wakacjami za granicą nie sprawdzić daty ważności potrzebnych dokumentów to raz, a dwa trzeba być debilem do kwadratu by wpaść na tak debilny pomysł by samemu polecieć a dziecko zostawić.
    • jowita771 Re: Rodzice roku? 20.07.12, 21:30
      O Boże. Bezmózgi jakieś.
    • mearuless Re: Rodzice roku? 20.07.12, 22:03
      zajebisci ludzie. ze tez ja na to nigdy nie wpadlam! targam te dzieciory wszedzie a wystarczy zostawic u obslugi lotniska/dworca i zadzwonic po babunie big_grin
      udanego urlopu zycze-duzo slonka -bo ze bedzie spokoj i imprezy do rana w to nie watpie big_grin

sie w morde jeza czlowiek uczy całe zycie.
      • fajnyrobal Re: Rodzice roku? 20.07.12, 22:35
        Meła 10/10 big_grinbig_grin
    • exotique Re: Rodzice roku? 21.07.12, 09:23
      TRZEBA MIEC ZUPELNIE ZRYTY LEB.
      no ale slonce plaza i brak zasranca dookola to przeiez taka kuszaca perspektywa...
    • sylki Re: Rodzice roku? 21.07.12, 19:49
      ech, w takich sytuacjach trzeba umieć znajdować też pozytywne strony,
      np. dobrze, że rodzice nie odkryli śliskiego kocyka uncertain
      • doral2 Re: Rodzice roku? 21.07.12, 19:51
        no, albo utopić w lotniskowym kiblu uncertain
        nie wiem, czy to im na pozytyw i plus zaliczyć?
        • sylki Re: Rodzice roku? 21.07.12, 19:55
          o patrz, na to nie wpadłam uncertain
        • fajnyrobal Re: Rodzice roku? 21.07.12, 21:06
          E no, zawsze też mogli podstawić pod dom dziecka z karteczką "prosimy o przechowanie przez dwa tygodnie bo chcemy mieć supergiteszajebiaszcze wakacje bez obsrańca".
    • mamakarolla Re: Rodzice roku? 21.07.12, 20:06
      właśnie we wiadomościach opowiadali tą cało historię... masakra.
      Dziewczynka podobno strasznie rozpaczała i biegła w stronę samolotu sad

Zryli jej psychikę na kilka ładnych lat.
      • kaja2002 Re: Rodzice roku? 21.07.12, 20:43
        A może oni celowo nie przedłużyli ważności paszportu. Dziadek z dzieciorem zostać nie chciał, to postawili go przed faktem smile
        A chleją sobie teraz za wszystkie czasy... O, fak, ale im zazdroszczę tej wolności! wink))))
      • tedesca1 Re: Rodzice roku? 21.07.12, 22:12
        Wlasnie tez to widziałam w tv. Pan z lotniska opowiadał, że dziewczynka wpadła w histerię, biegła za mamà, a matka przed nia uciekała.. Nawet słów mi brakuje..
      • 3-mamuska Re: Rodzice roku? 22.07.12, 01:04
        mamakarolla napisała:

> właśnie we wiadomościach opowiadali tą cało historię... masakra.
        > Dziewczynka podobno strasznie rozpaczała i biegła w stronę samolotu sad
        >
        > Zryli jej psychikę na kilka ładnych lat.

A ja jestem ciekawa,jak to sie stalo ze oni ja zostawili.
        Bo przeciez chyba jest jakas ochrona lotniska nie mogli ich zatrzymac?
        Przeciez nie zostawili jej samej tylko z kims z obslugi ,wiec mieli mozliwos reagowac zanim odlecieli.
        dla mnie to dziwne,ktos musial sie zgodzic, zeby mala z nimi zostala az do czasu przyjazdu opiekunki.
    • fajnyrobal Re: Rodzice roku? 21.07.12, 22:21
      tvp.info/informacje/polska/pojechali-na-wakacje-a-dziecko-zostalo-na-lotnisku/8057642
      A starszego syna nie zapomnieli wziąć ze sobą...
      • shellerka Re: Rodzice roku? 25.07.12, 13:33
        a gdzie o tym synku? bo ja tak sobie myślę, że im tak śpieszno było, bo może tam synek czekał?
        i jak dużo starszy był?
        bo może on by bardzo przeżył, że nie jadą? wink
        • ez-aw Re: Rodzice roku? 25.07.12, 14:13
          shellerka napisała:

> a gdzie o tym synku? bo ja tak sobie myślę, że im tak śpieszno było, bo może tam synek czekał? i jak dużo starszy był? bo może on by bardzo przeżył, że nie jadą? wink

W takiej sytuacji jedno z rodziców jedzie, a drugie zostaje z córką.
    • beata985 Re: Rodzice roku? 25.07.12, 09:52
      o ja pier.........
      www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/zostawili-coreczke-na-lotnisku-film-z-monitoringu,266784.html
      myślicie że rodzice komfortowo wypoczęli???
      czy dowiedzieli się na wakacjach jaka jest na nich nagonka w kraju i jaka czeka niespodzianka po powrocie???
      powitanie na lotnisku na pewno będzie miłe i głośneuncertain
      • cudko1 Re: Rodzice roku? 25.07.12, 10:19
        dla mnie nie do wyobrażenia sad

ale są i zagorzałe obrończynie tych cudnych rodziców, co to zadbali o opiekę nad małą do czasu przyjazdu obcego chłopa w celu odebrania
        • olinka20 Re: Rodzice roku? 25.07.12, 10:27
          A wiesz Cudaku, ze mnie własnie to szokuje?
          Ze mozna bronic tych rodziców.
          Ja niedzieciata, ale w głowie mi sie nie miesci takie podrzucenie dzieciorka.
          Dzizas, ja z moimi futrami sie czulej zegnam i zawsze zapewniam im odpowiednią opiekę, nie za 5 dwunasta.
          • beata985 Re: Rodzice roku? 25.07.12, 10:30
            ja do końca miałam nadzieję, że to rzeczywiście jakaś nagonka na rodziców i wszystko jest przesadzone aż do momentu kiedy zobaczyłam to nagranie....no zostawili jak zbędny bagaż....ile to trwało??? 15 sec??? i żegnajcie.....
          • fajnyrobal Re: Rodzice roku? 25.07.12, 10:40
            no na jematce są dwie takie zagorzałe obrończynie tych rodziców twierdzące, że dziecko na nagraniu biega sobie radośnie i się bawi uncertain
            • sylki Re: Rodzice roku? 25.07.12, 10:52
              Robalu zapomniałaś dodać, że gaworzy na dodatek wink...dwuletnie dziecko gaworzy OJP
              • fajnyrobal Re: Rodzice roku? 25.07.12, 10:55
                A to już wypowiedź gazety, a ten jak wiadomo o rozwoju dziecka wie wszystko wink
                • cudko1 Re: Rodzice roku? 25.07.12, 11:31
                  ja filmiku celowo nie oglądałam i nie zamierzam, serducho by mi pękło, bo w takich chwilach widzę swoje dziecko
                  • sylki Re: Rodzice roku? 25.07.12, 11:33
                    ja obejrzałam mimochodem w tv, oczywiście od razu spojrzałam na moją dwulatkę i się poryczałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka