Dodaj do ulubionych

tragedia w Denver

20.07.12, 21:13
Kurczę, miało być tutaj, poszło na ematkę, no ale skopiuje:

Oczywiście współczuje tym ludziom, a psycholowi życzę jak najgorzej, ale chciałam o czymś innym. Zastanawia mnie jedno: ranne zostało 3-miesięczne niemowlę , tak samo 9-letnia dziewczynka, 6-latka została zabita. Film miał premierę w nocy, dokładnie minutę po północy - co robiły dzieci na filmie o Batmanie w którym pełno jest agresji?? Nie ogarniam tego uncertain
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: tragedia w Denver 20.07.12, 21:25
      Moze to typ- urodzenie dziecka NIC nie zmieni w moim dotychczasowym zyciu?
      Znam takich.
      • am676 Re: tragedia w Denver 20.07.12, 23:14
        Pomyślalam o tym samym. Ten facet to szajbus, gdyż równie dobrze mógł wybrać inną godzine.
        Rodzice z 3 miesięcznym dzieckiem - powiedzmy, ze moge zrozumieć, chcieli isć na film, dziecka nie chcieli zostawić, spało (ja bym tak nie zrobiła, ale nie oceniam, było z nimi, teoretycznie bezpieczne). Ale te 6-7 latki to raczej poszły już typowo na film...Tego narodu nie zrozumiesz...Inna kultura chyba, bo nie wiem jak to wytłumaczyć.
        Ale nic nie tłumaczy tego co ten oszołom zrobił sad
        • doral2 Re: tragedia w Denver 21.07.12, 19:54
          niektórym dzieci wcale nie przeszkadzają w chodzeniu do kina, teatru, sklepu, muzeum, do pracy czy gdzie niebądź...
          bo mają w dupie uczucia innych.

może to niezły sposób na życie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka