andziulec 31.08.12, 11:22 Cycki badać dziołchy nawet jak nie boli. Ja poszłam z bólem w lewym i wyczuwalnym zgrubieniem a guza mam w niebolącym prawym. Ma 7mm, we wtorek dalsze badania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Badać się!!! 31.08.12, 11:45 A na jakim badaniu byłaś, usg? Trzymam kciuki za wyniki. Odpowiedz Link
andziulec Re: Badać się!!! 31.08.12, 11:50 Tak mialam usg robione dziś. W samej piersi nic nie wyczułam bo i jak te 7mm wyczuć. We wtorek idę do mojego lekarza na oddział na badania. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Badać się!!! 31.08.12, 13:15 ożeszkurwajapierdole, 3mam kciuki! wiem, że z mamą macie 'te' problemy, mam nadzieję, że wszystko będzie ok. koleżanka wycinała ostatnio z piersi i jest zdrowa, że się tak wyrażę. mnie rok temu badał lekarz gin od stóp do głów, jestem zdrowa jak ryba. np. macicę mam malutką, jakbym nigdy nie urodziła moich dzieci Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Badać się!!! 31.08.12, 13:44 cycki to mi malzon bada. jednak pomacac samu musze, bo on sie na tym nie zna z macania fachowca korzystam raz na pol roku. andzia kciuki trzymam. Odpowiedz Link
marghe_72 Re: Badać się!!! 31.08.12, 15:25 ja poszłam bez bólu, ot kontrola.. Lekarz na usg wysłał mnie z marszu na biopsję. Summa summarum mam włokniaki. Do obserwacji, ale co się strachu najadłam to moje. Trzymam kciuki za pozytywne wyniki Odpowiedz Link
olinka20 Re: Badać się!!! 31.08.12, 16:31 Andzia trzymam kciuki zeby wszystko było ok. Odpowiedz Link
doral2 Re: Badać się!!! 31.08.12, 20:05 ale to guz czy torbiel? bo to zasadnicza różnica... Odpowiedz Link
andziulec Re: Badać się!!! 31.08.12, 20:11 torbiele już miewałam i tu i tam. Teraz padło hasło guz.... Odpowiedz Link