serei 25.09.12, 12:20 Odkąd zaczęłaś prosić o głosy, Twoja frekwencja na maglu niesamowicie wzrosła wszak ciężko nie zauważyć tej skaczącej brokuły . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: Cudko 25.09.12, 12:30 a wiesz siedzę sama w cholernej robocie, której mi się zupełnie robić nie chcę, mój brokułek jest cudny nie uważasz ? a w ogóle najchętniej założyłabym watek "wywewnętrzający się", z lamentem, płaczem i narzekaniem i w ogóle jaka jestem nieszczęśliwa, i jak się wszystko jebie na łeb i szyję, ale po co, kogo to tak naprawdę interesuje? więc zakładam jakieś durnoty Odpowiedz Link
cudko1 Re: Cudko 25.09.12, 12:31 a głosy już prosić nie będę bo i tak widzę że przegram, więc nie ma sensu, zaśmiecać forum Odpowiedz Link
serei Re: Cudko 25.09.12, 12:45 no ja dzięki temy brokułkowi pamiętam o głosowaniu więc swoja rolę spełnia znakomicie i masz rację czadowy jest Odpowiedz Link
cudko1 Re: masz do kolekcji 25.09.12, 16:00 jeszcze nie wyprzedają, ale ale jak prowadziła 600 punktami tak teraz mam ok. 100 więc różnica jest znaczna ale to wina asiowej hehe Odpowiedz Link