Dodaj do ulubionych

Odchudzam sie od dzis;p

27.09.12, 19:20
Kuźwa, dopiero pisalam ze w 2 tyg 2,5 kg przytylam, dobilo do 3,5 i.... juz sie ledwo w ciuchy mieszczęuncertain Nie ma za co nowych kupic, wiec muszę wrócic do poprzedniej wagi zeby mieć co na dupe wlozyc... Troche mi tylko cycków żal, ale w sumie mam juz dość tego "męskiego" żarcia i wysłałam przed chwila chlopa po salatke na kolacje;p Chce, to niech sobie żre tłuste mieso z pulchnymi, sztucznymi bułeczkami, które dobrze robia tylko kubkom smakowym, komórkom tłuszczowym i cellulitowi ;pp powiedzcie, ze mam racjętongue_outP
Obserwuj wątek
    • andziulec Re: Odchudzam sie od dzis;p 27.09.12, 20:06
      Przyślij no tego chłopa do mnie to mnie podkarmi w chorobie pysznym żarciem. Po co ma z Tobą marudzącą siedziectongue_out A Ty w międzyczasie sobie schudniesztongue_out
      • mona_mayfair Re: Odchudzam sie od dzis;p 27.09.12, 20:13
        Taaak, ja wiem, że Tobie jego kuchnia smakuje i że by Ci sie przydało, ale ja go mam nie tylko do gotowania, a tego mi wibrator nie zastąpi big_grin
        • andziulec Re: Odchudzam sie od dzis;p 27.09.12, 20:18
          Wiesz co liczyłam na Was i na Waszą pomoctongue_out
          Fochtongue_out
          • mona_mayfair Re: Odchudzam sie od dzis;p 27.09.12, 20:38
            To przyjedż;p miejsca u nas dość ;p Zmieścisz sie z mlodym, juz sie mieściłaś;p
            • andziulec Re: Odchudzam sie od dzis;p 27.09.12, 20:45
              Chyba na gapę bym musiała jechaćtongue_out
              • olinka20 Re: Odchudzam sie od dzis;p 27.09.12, 21:06
                A wracajac do meritum, to Mona jak sie dobrze czujesz to sie nie odchudzaj.
                Ja przytyłam, cycki sa duze, zle mi z tym okropnie, nigdy nie miałam takich cycków, nie kumam jak kobiety sa szczęsliwe z jeszcze wiekszymi sad

Ps. Duze relatywnie jak dla mnie ofkors, 65 D wink
                • kaja2002 Re: Odchudzam sie od dzis;p 28.09.12, 14:04
                  Ja tam, nie chwaląc się, w dwa miesiące i jeden tydzień 10 kg zrzuciłam smile
                  • jk3377 Re: Odchudzam sie od dzis;p 28.09.12, 15:03
                    a ja na tych moich koktajlach i nie tylko schudłam już od konca czerwca 6kg. Dzis waga rano 51,5 pokazała. najgorsze,ze 2 pary spodni juz poszly w zapomnienie, bo wiszą jak by kupione za duzewink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka