prigi 13.10.12, 18:23 o to płaszcz firmy desigual mam możliwość kupić go w Hiszpanii, ale! nigdy nie mierzyłam nic z tej firmy. któraś z was miała z tą firmą do czynienia? na codzień noszę 36, ale martwię się czy nie wtopię kasę i okaże się ciuch za mały Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: zakochałam się-modowo 13.10.12, 19:20 o rany ale piekny! mi sie ten podoba bardzo: ach, pocoja wlazilam w ten watek Odpowiedz Link
prigi Re: zakochałam się-modowo 13.10.12, 20:08 ej, powinnyście napisać, że -jest obrzydliwy -taki jakiś tandetny -itp może łatwiej byłoby mi przemówić do rozumu, ze go nie potzrebuję są tam również inne cudeńka www.desigual.com/de_DE/damenmode/maentel-jacken/ Odpowiedz Link
paciaty Re: zakochałam się-modowo 13.10.12, 20:20 Na chooj, ja sie pytam na chooj podawałaś ten link?!?! Przejrzałam płaszcze(OJP), później łachy niemowlece, później dziewczyśnkie, potem buty,portfele... a tera kombinuję jak się męża pozbyć coby nowego-kasiastego złapać Odpowiedz Link
prigi Re: zakochałam się-modowo 13.10.12, 20:36 a niby dlaczego mam cierpieć w samotności Odpowiedz Link
doral2 Re: zakochałam się-modowo 13.10.12, 20:53 prigi napisała: > a niby dlaczego mam cierpieć w samotności .." w jakiej samotności, he? ja też cierpię. bo fason nie dla mnie. i cena. i w ogóle. ale fajnie jest się pogapić na ładne rzeczy Odpowiedz Link
prigi Re: zakochałam się-modowo 13.10.12, 21:00 a wiesz, Doral, że na przekór wszystkiemu (cena i styl, w jaki się ubieram), jestem w stanie go kupić? ogólnie oszalałam, ale tak mało wydaję na rzeczy dla siebie, zazwyczaj dzieci, dom, itd. i postanowiłam dogodzić sobie-połączę prezenty na Wigilię i 34te urodziny. a co! tylko niech ktoś mi powie czy ta rozmiarówka to taka typowa jest czy nie. no i w Espaniol ten płaszcz kosztuje 83 euro, zawsze to 100zł w kieszeni Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: zakochałam się-modowo 13.10.12, 21:55 glamurosa.pl/pl/i/Dobierz-rozmiar/2 tu masz rozmiarówkę ty niedobra kobieta. Wiesz co mi się dziś będzie śnić? Odpowiedz Link
beata985 Re: zakochałam się-modowo 13.10.12, 20:46 paciaty napisała: > a tera kombinuję jak się męża pozbyć coby nowego-kasiastego złapać dywan chcesz??? Odpowiedz Link
doral2 Re: zakochałam się-modowo 13.10.12, 20:26 prigi napisała: > ej, powinnyście napisać, że > -jest obrzydliwy > -taki jakiś tandetny > -itp > może łatwiej byłoby mi przemówić do rozumu, ze go nie potzrebuję.." no bo go nie poczebujesz. wystarczy się pogapić. i tak na pewno nie masz takiej figury i takich nóg, więc i tak będziesz źle w nim wyglądać Odpowiedz Link
jowita771 Re: zakochałam się-modowo 14.10.12, 14:48 > ej, powinnyście napisać, że > -jest obrzydliwy > -taki jakiś tandetny Ok. moim zdaniem to jest narzuta. Jak go założysz, będziesz wyglądała, jak wersalka. Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: zakochałam się-modowo 12.11.12, 21:38 i jak Prigi? kupiłaś? bo ja z Poznania wyjechałam z pustym portfelem Odpowiedz Link
anetchen2306 Re: zakochałam się-modowo 14.10.12, 10:52 Mam bluzke-tunike i spodnice. Rozmiarowo jestem 38. Kupowalam w zalando. Nie musialam odsylac. Odpowiedz Link
beverly1985 Re: zakochałam się-modowo 14.10.12, 11:21 Ja mam płszcz desigual. Jest cudny! co do minusow: -> brak miejsca na biust- koniecznie weź 1 rozmiar wiekszy niż normalnie! -> guziki im odpadają. Pani w sklepie miala cały słoj guzików na wymianę -> ma bardzo płytkie kieszenie, ale trudno Polecam i tak! Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: zakochałam się-modowo 14.10.12, 11:26 no a ja właśnie odkryłam, że sklep Glamourosa co ma te ciuszki to niedaleko ode mnie jest, tylko nie wiem czy babka ma sprzedaż jedynie w internecie. I że mają sklep w Poznaniu a tam będę w listopadzie, i w Galerii Bałtyckiej w jakiejś sieciówce, chociaż tam mi się nie chce jechać Odpowiedz Link
beverly1985 Re: zakochałam się-modowo 14.10.12, 11:28 Ja kupuję ciuchy w rozmiarach od 36 do 40, zaleznie od firmy. W Desigual wzięlam 40 i potem musialam przeszyc guziki bliżej brzegu, aby sie zrobiło jeszcze 2-3 cm miejsca. Weź 38. Odpowiedz Link
prigi Re: zakochałam się-modowo 14.10.12, 11:58 biust to ja mam raczej niewielki, więc nie ma co się niemieścić podejdę do jednej babeczki ode mnie z biurowca, ona ma płaszcz tej firmy i chyba właśnie nosi 36, to sobie przymierzę Odpowiedz Link
bei Re: zakochałam się-modowo 14.10.12, 13:26 WOW- śliczny! Trzymam kciuki, bys dobrze trafila z rozmiarem (tez noszę 36-wiec zapytam- mocno drogi?-mozesz na gazetową napisac Odpowiedz Link