Dodaj do ulubionych

śpi w kuwecie:S

01.11.12, 21:11
no oszalał dzikus.
wszystko rozumiem, nerwy rozumiem, stres rozumiem, ale ja w toalecie zasnęłam tylko jak byłam nawalona a nie zdenerwowanatongue_out
ma transporter z legowiskiem pachnącym kotami, żeby mu było raźniej, a on wlazł do wuceta swojego i śpi... to mi się kawaler trafiłwink
Obserwuj wątek
    • amoreska Re: śpi w kuwecie:S 01.11.12, 21:14
      Może kocisko sobie coś pokątnie łyknęło dla kurażu big_grin ?
    • doral2 Re: śpi w kuwecie:S 01.11.12, 21:17
      a odradzałam, no nie? wink
    • olinka20 Re: śpi w kuwecie:S 01.11.12, 21:24
      Kamus to ze stresu, moj rudy jak go wzielismy to na widok odkurzacza spierdzielał do kuwety.
      Widac czuje sie zestresowany, w koncu zmieniłas mu cały swiat.
      • kama_msz Re: śpi w kuwecie:S 01.11.12, 21:28
        ja wiem, zdaję sobie sprawę, co on biedak przeżywa.
        tylko kurde, w kiblu żeby spać z nerwówwink ma tyle wygodniejszych miejscwink no ale przynajmniej nie ma szans, że gdzieś się zaszyje, nie zdąży i narobi pod siebietongue_out
        hahaha
        dobre zwierzę, dba o porządek w domuwink
        • olinka20 Re: śpi w kuwecie:S 01.11.12, 21:36
          Z reguły koty w stresie chowają sie w kuwecie.
          duzo tam zapachow kocich.
          Jaką masz karme i zwierek? Moze pomoge? wink
          Nie moge sie doczekac fotek!
        • esofik Re: śpi w kuwecie:S 01.11.12, 21:37
          jak mam stresa to też na kiblu siedzę tongue_out
          • kama_msz oli 01.11.12, 21:49
            żwirek mam zwykły benka, ten zbrylający. on takiego używał.
            karmę mam royal canin suchą, mokrej na razie nie daję, bo póki co i tak zwierz nie chce jeść.
            • olinka20 Re: oli 01.11.12, 21:59
              Taniej wyjdzei ci na necie cats best eco plus, ja kupuje 20 kg i mam na 3 koty wieki wink mozna do kibla wrzucac urobek smile
              • k1234561 Re: oli 04.11.12, 07:46
                Zgadzam się.Cat's best eco plus jest najlepszy.Wydajny,dobrze się zbryla,no i co najważniejsze można wyrzucać do toalety.
                A co do sedna wątku czyli kota w kuwecie.Mój kot robił identycznie,jak go przywieźliśmy z hodowli.Po kilku dniach nawet zadzwoniłam do hodowczyni,żeby mi wytłumaczyła o co chodzi.I wytłumaczyła.Kot jest zestresowany,bo świat mu się wywalił do góry nogami.Jest w nowym miejscu,z nowymi ludźmi,nie ma mamy,ani rodzeństwa,ani innych kotów.Kazała przeczekać.Nie wyciągać na siłę itp.Tak zrobiliśmy po ok.tygodniu,kotek się zaaklimatyzował i wszystko było OK,teraz odwiedza kuwetę tylko w celu do tego przeznaczonym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka