malenkie7 09.11.12, 10:54 tak, to ja, się doczekać już nie mogę premiery ostatniej części Zmierzchu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paciaty Re: stara a głupia 09.11.12, 11:08 ...a ja nie oglądałam nawet pierwszej części ostatniej części i jest mi z tym bardzo źle. Odpowiedz Link
andziulec Re: stara a głupia 09.11.12, 11:25 Próbowałam przez to przebrnąć ale drewniana gra aktorki, która gra Bellę skutecznie mnie zniechęca po 5 minutach. Odpowiedz Link
olinka20 Re: stara a głupia 09.11.12, 11:52 Ale powiem ci Andzia, ze ja ją widziałam w kilku filmach i to całkiem zła aktorka nie jest ( a nawet w 2 mi sie bardzo podobała- Witamy u Rileyów, The Runaways, a w Azylu jako dziecko tez była niezła.). Odpowiedz Link
grave_digger Re: stara a głupia 09.11.12, 11:59 nie znoszę jej krzywej miny. pierwszą część oglądałam z moimi uczniami kilka razy. potem jeszcze drugą. nie muszę oglądać więcej Odpowiedz Link
malenkie7 Re: stara a głupia 09.11.12, 12:12 Kobitki, przeciez tego filmu nie ogląda się dla Belli;P Odpowiedz Link
andziulec Re: stara a głupia 09.11.12, 12:27 Nie mów, ze dla Pattisona fuuuuuj! Na niego też patrzeć nie mogę Odpowiedz Link
malenkie7 Re: stara a głupia 09.11.12, 13:19 andziulec napisała: > Nie mów, ze dla Pattisona fuuuuuj! Na niego też patrzeć nie mogę no ja "troche" zboczona jestem i lubię te jego gębę. całego go lubie;P Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: stara a głupia 09.11.12, 13:36 osobiscie od samiuskiego poczatku bylam i zwsze bede w jacob team o obsadzie sie nie wypowiadam. ale. patison ma calkiem calkiem filmy...np dali- genialny! remember me- tez fajny, ze o harrym potterze nie wspomne. ma tez oczywiscie trzode na koncie. lubie go. to samo dotyczy kryski. jej porozmawiajmy o rileyach jest cudne. najgorzej na tym tle wychodzi "moj" jacob ale dam chlopowi szanse. Odpowiedz Link
olinka20 Re: stara a głupia 09.11.12, 16:00 O matko PSzczoła, widziałam tego aktora w filmie Walentynki i Porwanie, normalnie braciom MRoczek mogłby buty czyscic, jak boskie ma ciało tak drewno w grze Odpowiedz Link
andziulec Re: stara a głupia 09.11.12, 12:29 A tu ma ciagle jedną i tą samą minę. Niezadowolona, jakby wiecznie na fochu. Przypomina mi byłą laskę mojego kolegi. Ma taką samą minę wiecznie. Odpowiedz Link
tedesca1 Re: stara a głupia 09.11.12, 12:52 Ale w tym filmie jej postać przecież taka jest, taki trochę outsider nie? ja obejrzałam ten film bardzo późno jakby tak od niechcenia, z ciekawości. I się zauroczyłam. Tą ich taką miłością, która mnie nigdy nie spotka Mam już bilety na premierę Odpowiedz Link
paciaty Re: stara a głupia 09.11.12, 13:44 Ja tam oglądam tylko i wyłącznie na wieki wieków dla Jacoba. Och, jakby tak mnie zechciał zerżnąć...znaczy się, porozmawiać ze mną czy zatańczyć A książkami byłam zachwycona ze wszelakich powodów. Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: stara a głupia 09.11.12, 13:51 Mnie Bella wkurzała z tym swoim kochaniem i Edwarda i Jacoba Taka pipa niezdecydowana, sama nie wie czego by chciała, mimo że wybrała Edwarda dalej coś tam do Jacoba tere-fere Ale ogólnie sagę uwielbiam, też czekam na premierę tej ostatniej części Odpowiedz Link
mearuless Re: stara a głupia 09.11.12, 14:41 tereska ma racje. bo to sie oglada zeby sie biczowac psychicznie ze to co piekne, jak ta milosc nas nie spotka, nie dotknie, nie zawładnie: Odpowiedz Link
tedesca1 Re: stara a głupia 09.11.12, 15:56 E niee, nie oglądam by się biczować Poprostu oni się tak kochają i mi się to udziela, tak latam jak w skowronkach po tym filmie i siedzę w pracy i gapię się w okno z takim rozmarzeniem w oczach i bujam w obłokach. A teraz w cinema od poniedziałku puszczają codziennie jednen odcinek i żal mi, że nie dam rady obejrzeć, z koleżanką chciałyśmy iść na maraton do heliosa, ale od 21 do 6 rano nie dałabym rady, za stara jestem by nie spać całą noc Odpowiedz Link
esofik Re: stara a głupia 09.11.12, 20:55 Bella ma mine jakby miala zaraz pawia puścić, taka cofka po gardło ostatnio czytałam trylogie Patrici Briggs "Mercedes Thompson", nie wiem która z której zerżneła, ale normalnie mialam deżawu Odpowiedz Link
malenkie7 byłam, widziałam:) 17.11.12, 11:52 polecam Bella piękna, zadziorna (kurcze, dziewczyna ma takie szczupłe ładne ciało), Edek - jak zwykle, Jakob - zmężniał chłopak, i jest naprawde cacy. sam film jest chyba najciekawszą ekranizacją sagi - choć dla mnie pierwsza czesc była ok, ale raczej ze wzgledów estetyczno-technicznych (ujęcia, filtr na kamerze etc.) jest i element zaskoczenia szkoda, że nie będzie wiecej czesci - miło siedziec na seansie z nastolatkami i czuć sie mlodo;P Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: byłam, widziałam:) 19.11.12, 13:30 o kurde a ja nowgo wontala zalozylam. masz racje najlepsza czesc chyba a u nas przekro wiekowy byl rozny rozniasty. i co najciekawsze sami faceci tez byli Odpowiedz Link
zales239 Re: byłam, widziałam:) 19.11.12, 13:58 No nie wiem o co cho.... Nie widziałam ,nie czytałam, Znam tylko z Pudla te Belle i Patisona i tego czarniawego-ładni ludzie MŁODZI,może dlatego ? Pszczoła masz świetną sygnaturkę o relacjach damsko-męskich skradnę ją! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: byłam, widziałam:) 19.11.12, 14:54 prosze. tez nie moja. wzielam ja od kogos juz nie pamietam od kogo p.s. ten czarniawy najladniejszy Odpowiedz Link