Dodaj do ulubionych

koncert Depeche Mode

20.11.12, 22:50
Wy tu laski wiecie o co kaman - bo pamiętam, ze niektóre kupowały bilety, to mi podpowiedzcie - czy bilety kupuje sie tylko w formie papierowej (musze płacić za wysyłkę?), czy jest forma e-biletu.
W sumie wysyłka niedroga, to przeżyję.
ALE - czy jak kupię bilety i do lipca się rozmyślę, to ja je później odsprzedam?? czy one są imienne i nie ma takiej opcji??
Bo bym kupiła chłopu na gwiazdkę... ale to jeszcze duzo czasu i jak wyjdzie, ze mamy inne plany, albo z powodu roboty nie możemy jechać , to będzie kiszka...
Obserwuj wątek
    • mearuless Re: koncert Depeche Mode 20.11.12, 23:21
      nie wiem....ja swoj w ramki mam zamiar oprawic i modlic sie do niego codziennie.
      a chlopu kup i powiedz ze masz dla niego towarzystwo [czyli mnie i inne ] i sie chlopak na 100% zdecyduje big_grin
      • magiczna_marta Re: koncert Depeche Mode 20.11.12, 23:41
        Tia, przygarniemy go z Mełą wink
    • prigi Re: koncert Depeche Mode 21.11.12, 06:56
      moje bilety odebrałam w poniedziałek i wprtruję się w te cudeńko non stopbig_grin
      bilet nie jest imienny, więc w razie W można go odsprzedać, chętni na bank się znajdą
      czy można go zwrócić?-raczej nie. zwroty są chyba tylko w przypadku nie odbycia się koncertu

a o chłopa się nie martw-najprawdopodbnije będę w W-wie juz od 24 lipca, więc mogę przygarnąć pod swoje wątłe ramiona tongue_out
      ale jak widzę, nie jestem pierwsza chętna do pomocy suspicious
    • slimakpokazrogi Re: koncert Depeche Mode 21.11.12, 11:41

e tam, e tam, spadajcie - ja chłopu kupię, ale dwa i przyjadę z nimsmile)
      A gdzie kupic - mi się wyświetla livenation tylko.
      A jakie miejsca bralyście?

Ja i tak już nie mam wyboru i najtańsze musze brać.

A w sprawie przygarniania , to przy tak sprzyjającej okazji możemy się napić razemsmile))
      • mearuless Re: koncert Depeche Mode 21.11.12, 11:47
        jejku to my tu sie zglaszamy na ochotnika, ramionka swe wyciagamy a ty tak obcesowo "spadajcie" ???
        • slimakpokazrogi Re: koncert Depeche Mode 21.11.12, 11:55
          oj tam, oj tam - ja chłopa swego mogę zaoferować, ale tylko w pakiecie ze mnąbig_grinbig_grinbig_grin

jeszcze nie wiem, co z dziecięciem zrobię... ale jest dużo czasu do namysłu...
      • prigi Re: koncert Depeche Mode 21.11.12, 12:35
        ja kupowałam wejściówkę na płytę przez livenation
        czekasz na bilet ca. 3 tyg.

a ty nie bądź taka nadopiekuńcza-już my się postaramy, aby nie stratował go tłum depeszowców tongue_out
        no, ale skoro tak bardzo chcesz nas poznać, to cóż.... niech i tak będziewink
        • andziulec Re: koncert Depeche Mode 21.11.12, 17:14
          A mną też się zaopiekujecie? ;>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka