05.12.12, 22:54
Byłam dzisiaj z młodą w naszym miejskim schronisku. Jeździmy tam co pewien czas przy okazji zawożąc trochę karmy dla zwierzów, koce i środki czystości. Ale nie o tym chciałam.
Łażąc po schronisku zobaczyłam, że wróciła suczka która zaledwie miesiąc temu była adoptowana. Pańcia przywiozła ją z powrotem bo jej nie pasowała... sad Bo niby kłopotliwa i nie całkiem rasowa o:

https://otozanimalsoswiecim.pl/wp-content/uploads/2012/11/DSC_9287_resize-150x150.jpg

No ku%$^&*@ jak można!?
Stara jestem, a ludzka podłość dalej mnie zaskakuje...
Źle mi.

Tak się chciałam wygadać.
Obserwuj wątek
    • red-truskawa Re: Eh, kurde 05.12.12, 23:47
      ez kurde, w typie boksia, a ja juz w styczniu takiego wziełam tez ze schroniska, nawet ubranko ma takie samo.
      • olinka20 Re: Eh, kurde 06.12.12, 09:06
        Faktycznie takie historie mogą dobic sad
    • doral2 Re: Eh, kurde 06.12.12, 17:35
      ludzie są pojebani.
      coponiektórzy uncertain
    • esofik Re: Eh, kurde 06.12.12, 18:04
      w pracy mam znajomych,którzy co jakiś czas biorą zwierzaka (pies, kot, jakiś gryzoń), a po kilku tygodniach oddają jak zużytą zabawkę, bo nie ma komu wyprowadzić zwierza na dwór. Jak słysze, że ich córeczka znowu chciałaby pieska to mi się nóż w kieszeni otwiera i mam chęć im jebnąc z półobrotu wrrr
      • asiaiwona_1 Re: Eh, kurde 06.12.12, 18:15
        w sumie co się dziwić. Jak niektórzy "ludzie" dzieci biorą z domu dziecka i po czasie oddają to i z psami tak robią. Niestety nie ma żadnych "testów" ani na rodziców ani na opiekunów psów.
        • fajnyrobal Re: Eh, kurde 06.12.12, 18:26
          no niby tak.
          Skoro można się wykłócać z ojcem umierającego malucha zamiast mu pomóc, można przyjąć dzieci w celach czerpania korzyści materialnych a potem je zatłuc to zwrócenie adoptowanego psa do schroniska to przy tym pikuś.

za stara jestem na to i za naiwna, bo ciągle mnie takie coś rusza uncertain
    • akasya Re: Eh, kurde 07.12.12, 09:06
      Ja pier%$#... No i dlaczego tacy ludzie są bezkarni? Nie mogę tego zrozumieć zupełnie! Powinno się zrobić rejestr i później jak im znowu się "zachce" zwierzątka, to będą mogli ale z papieru co najwyżej sobie kupić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka