fajnyrobal 10.12.12, 11:58 dzwonią dzwonki sań sąsiad odśnieża auto z kur...mi na ustach swych a ja nie muuuszę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona_mayfair Re: Pada, pada śnieg 10.12.12, 12:19 A weź nic nie mów o tym białym goownie;p Cały dzien wczoraj sypało, całą noc i dziś tez napierdziela jak głupi... ja na zadupiu mieszkam, pług zajeżdża raz na tydzien, zasypie nas tu w cholerę.. Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: Pada, pada śnieg 10.12.12, 12:19 W tym roku mi jakoś zima nie przeszkadza. Hormony?? Odpowiedz Link
thegimel Re: Pada, pada śnieg 10.12.12, 12:20 Pada śnieg, pada śnieg Sypie granatami A Mikołaj dostał w głowę leży pod saniami Renifery to frajery, ciągną Mikołaja A Mikołaj Mikołaja pociąga za jaja Ja chcę wiosny!!! Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: Pada, pada śnieg 10.12.12, 12:41 pięknie jest. tak w sam raz nasypane. niechby tak zostało. bo trzy lata temu nas tak zasypało ze założony budżet na odsnieżanie miasta został przekroczony. i to tak ze przez następne dwa lata odsniezano tylko główne ulice, a stert śniegu zalegających przy chodnikach nikt nie wywoził. tworzyły sie miejscami zaspy wyższe niż człowiek i to wszystko musiało stopniec samo, bo miasto juz naprawde nie mialo za co wywozic. wiec ja poprosze zeby zostało tak jak jest. Odpowiedz Link
jk3377 A jak jest w Krakowie? 10.12.12, 16:05 moj M sie jutro o swicie wybiera...kiepsko czy w miare? Odpowiedz Link