Dodaj do ulubionych

Poduuuusiaaa :]

18.12.12, 12:29
Jak mi która powie gdzie to cudo kupić to normalnie ozłocę!!!

https://readmas.ru/wp-content/filesall/2012/05/kak_borotsya_s_morshhinami_sna_readmas.ru_02.jpg
Obserwuj wątek
    • koronkowy_szal Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 12:56
      To jest poduszka firmy Meradiso. Produkty tej firmy można kupić w Lidlu. Podobno ta poduszka kosztowała ok. 50 zł.
      • kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:15
        No weź mnie nie denerwuj! tongue_out
        • koronkowy_szal Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:26
          Ale czym cię denerwuję? Że w Lidlu? wink
          • koronkowy_szal Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:27
            Sklep jak każdy inny.
            • kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:32
              Nie, nie że w lidlu, tylko, że BYŁA big_grin Ja lidla akurat lubię bardzo, tylko ubolewam, że nieprędko to się tam znów powtózy wink
              • kfiatuszkowa powtóRZy, matko kochaaanaaa :P 18.12.12, 13:33

• koronkowy_szal Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:42
                I wygląda na to, że nie maja sklepu internetowego (albo nie umiem znaleźć)
                • kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:51
                  No nie mają, niestety, też szukałam... Chyba, że też szukać nie potrafię big_grin
                  • koronkowy_szal Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:58
                    Doszukałam się, to jest marka własna Lidla i to dlatego nie ma sprzedaży internetowej wink
    • tetika Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 12:57
      a to ma byc namiastka chlopa?
      • mona_mayfair Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:00
        mój to taki mięciutki nie jest ;p a i czasem przywalić przez sen potrafi ;p Ale ja mu dłużna nie jestem, robie mu okłady na czoło z łokcia;p Zdecydowanie potrzebne nam wieksze łóżko ;p
        • kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:13
          mona_mayfair napisała:

> ja mu dłużna nie jestem, robie mu okłady na czoło z łokcia;p

Pokonałaś mnie big_grin
          • koronkowy_szal Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:20
            Łózka nie da się zmienić? Chociaż i dwumetrowe czsem nie pomaga (jak u mnie).wink

PS. Czekam na ozłocenie wink
            • kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:29
              Masz tongue_out
              https://www.beautytipz.com/wp-content/uploads/2012/10/woman-gold-on-her-face_article_new-300x175.jpg
              • koronkowy_szal Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:33
                Tyż piknie.
                A jak kupisz tę poduszke i ją wypróbujesz, to daj znać czy się sprawdza, może też się skuszę.
            • mona_mayfair Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:59
              Na razie sie nie da, bo funduszy brak ;p Jele jest na liście pod hasłem "pierwsza potrzeba", zaraz obok rolet;p
      • kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:14
        Nieee, nie namiastka chłopa ale ja lubię się tak zawijać, w kołdrę nie mogę bo ściągam z chłopa, w chłopa nie mogę bo się żremy a nawet jak nie to młoda między nami zalega big_grin
        • paskudek1 Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 14:41
          podusia zaje...sta jest :0 a co do zabierania kołdry mężowi jet rozwiązanie - DWIE kołdry. Praktykujemy to juz dosyć długo i jest git. Nikt nikomu nie zabiera. Juz bym miała problem pod jedną spać...
          • kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 14:53
            No tak, ALE big_grin Jak dzieciak śpi między nami to przynajmniej jest przykryty, a jakby każde z nas miało swoją kołdrę to przypuszczam, że ja bym miała jeszcze gorzej spać bo musiałabym swoją kołdrą pilnować smarkatej żeby nie zmarzła w nocy tongue_out
            • zales239 Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 22:16
              Od dwóch sztuk kołder zaczyna się rozkład małżeństwasuspicious
              wiem co mówiętongue_out
              • kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 23:44
                Śmiem się nie zgodzić, my mamy jedną i też się rozkłada big_grin
                • opium74 Re: Poduuuusiaaa :] 19.12.12, 09:53
                  Poduszka ciążowa te są dość podobne...
                  • kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 19.12.12, 11:29
                    Ooooo super, dzięki Opium! Nie wpadłabym na to, żeby tak to wpisać w all smile Ta by była mniej więcej podobna smile
                    • kaja2002 Re: Poduuuusiaaa :] 19.12.12, 11:37
                      Mam taką - ciążową. W ciąży była mi wybitnie pomocna, bo przy leżeniu na boku bolały mnie biodra, a w innej pozycji ni mogłam spać. Poduszka odciążała stawy. Rewelka. Do dziś kłócimy się o nią ze starszym, bosko się do niej przytula. Polecam każdemu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka