kfiatuszkowa 18.12.12, 12:29 Jak mi która powie gdzie to cudo kupić to normalnie ozłocę!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koronkowy_szal Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 12:56 To jest poduszka firmy Meradiso. Produkty tej firmy można kupić w Lidlu. Podobno ta poduszka kosztowała ok. 50 zł. Odpowiedz Link
koronkowy_szal Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:26 Ale czym cię denerwuję? Że w Lidlu? Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:32 Nie, nie że w lidlu, tylko, że BYŁA Ja lidla akurat lubię bardzo, tylko ubolewam, że nieprędko to się tam znów powtózy Odpowiedz Link
koronkowy_szal Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:42 I wygląda na to, że nie maja sklepu internetowego (albo nie umiem znaleźć) Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:51 No nie mają, niestety, też szukałam... Chyba, że też szukać nie potrafię Odpowiedz Link
koronkowy_szal Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:58 Doszukałam się, to jest marka własna Lidla i to dlatego nie ma sprzedaży internetowej Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:00 mój to taki mięciutki nie jest ;p a i czasem przywalić przez sen potrafi ;p Ale ja mu dłużna nie jestem, robie mu okłady na czoło z łokcia;p Zdecydowanie potrzebne nam wieksze łóżko ;p Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:13 mona_mayfair napisała: > ja mu dłużna nie jestem, robie mu okłady na czoło z łokcia;p Pokonałaś mnie Odpowiedz Link
koronkowy_szal Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:20 Łózka nie da się zmienić? Chociaż i dwumetrowe czsem nie pomaga (jak u mnie). PS. Czekam na ozłocenie Odpowiedz Link
koronkowy_szal Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:33 Tyż piknie. A jak kupisz tę poduszke i ją wypróbujesz, to daj znać czy się sprawdza, może też się skuszę. Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:59 Na razie sie nie da, bo funduszy brak ;p Jele jest na liście pod hasłem "pierwsza potrzeba", zaraz obok rolet;p Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 13:14 Nieee, nie namiastka chłopa ale ja lubię się tak zawijać, w kołdrę nie mogę bo ściągam z chłopa, w chłopa nie mogę bo się żremy a nawet jak nie to młoda między nami zalega Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 14:41 podusia zaje...sta jest :0 a co do zabierania kołdry mężowi jet rozwiązanie - DWIE kołdry. Praktykujemy to juz dosyć długo i jest git. Nikt nikomu nie zabiera. Juz bym miała problem pod jedną spać... Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 14:53 No tak, ALE Jak dzieciak śpi między nami to przynajmniej jest przykryty, a jakby każde z nas miało swoją kołdrę to przypuszczam, że ja bym miała jeszcze gorzej spać bo musiałabym swoją kołdrą pilnować smarkatej żeby nie zmarzła w nocy Odpowiedz Link
zales239 Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 22:16 Od dwóch sztuk kołder zaczyna się rozkład małżeństwa wiem co mówię Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 18.12.12, 23:44 Śmiem się nie zgodzić, my mamy jedną i też się rozkłada Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Poduuuusiaaa :] 19.12.12, 11:29 Ooooo super, dzięki Opium! Nie wpadłabym na to, żeby tak to wpisać w all Ta by była mniej więcej podobna Odpowiedz Link
kaja2002 Re: Poduuuusiaaa :] 19.12.12, 11:37 Mam taką - ciążową. W ciąży była mi wybitnie pomocna, bo przy leżeniu na boku bolały mnie biodra, a w innej pozycji ni mogłam spać. Poduszka odciążała stawy. Rewelka. Do dziś kłócimy się o nią ze starszym, bosko się do niej przytula. Polecam każdemu! Odpowiedz Link