olinka20 02.01.13, 21:34 www.pudelek.pl/artykul/47002/zabiegana_mucha_na_okladce_z_komorka_foto/ Czyz to nie stara dupa, ponad 30letnia? Rozbawiło mnie to dosc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: Młoda mama, hehe 02.01.13, 22:13 no młoda, że dziecko ma jeszcze tak jakby świeże a w ogóle to kopa chcesz? ja też mam 30 i nadal czuję się młoda mama, a co Odpowiedz Link
esofik Re: Młoda mama, hehe 02.01.13, 23:15 hahaha ostatnio spotkałam moją kuzynke, której nie widziałam kopę lat. Przyleciała do PL na Nowy Rok, razem z synkiem. To była jej pierwsza podróż mama+dziecko. I opowiada jak było miło, piloci machali z kabiny, stewardessy usmiechnięte, jak wszyscy pomagali młodej kobiecie z dzieckiem. Omal się nie zakrzusiłam drinkiem, bo ta "młoda kobieta" ma 44lat Odpowiedz Link
olinka20 Re: Młoda mama, hehe 03.01.13, 09:00 Hyhyhy to juz hardcore Karra nie fochaj sie, ja sie nabijam ze starych dup z przymruzeniem oka,bom przeca sama stara jak swiat Odpowiedz Link
grave_digger Re: Młoda mama, hehe 03.01.13, 08:59 zwrotu 'młoda mama' używa się do każdej kobiety, która dopiero co urodziła swoje pierwsze dziecko niezależnie od tego ile ma lat. no właśnie olinka, kiedy zostaniesz mlodą mamą? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Młoda mama, hehe 03.01.13, 09:21 Po 30stce to cytujac gina odbierajacego poród mojej znajomej "stara pierworódka" Az dziw, ze mu nie odgryzla głowy ( bo to ten typ) Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Młoda mama, hehe 03.01.13, 09:50 No tak, lepiej by wyglądało na okładce "zabiegana stara pierworódka" Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Młoda mama, hehe 03.01.13, 10:52 Tak samo trafne okreslenie jak Panna Mloda (gdzie czesc ani nie jest panna, ani mloda). Odpowiedz Link
kon_tro_janski Re: Młoda mama, hehe 03.01.13, 09:02 no rzeczywiscie w tym wieku to juz tylko na zlom. Odpowiedz Link