Dodaj do ulubionych

milva_barring

09.01.13, 15:54
Poszłosmile
Mam nadzieję, że nic się w transporcie nie stanie, bo idioci zmienili debilnie prawo pocztowe. Teraz listem poleconym tylko papiery można wysyłać.Idiotyzm. Daj znać jak dojdzie smile
Obserwuj wątek
    • beata985 Re: milva_barring 09.01.13, 16:36
      yyyyserio???
      od kiedy????
      tydziń temu wysyłałam listem poleconym i zapewniam nie były to papiery....
      • thegimel Re: milva_barring 09.01.13, 16:38
        Bo oni przyjmują i nie zaglądają do środka. Tylko jakby się coś stało, to może być problem z ewentualną reklamacją
        • beata985 Re: milva_barring 09.01.13, 16:55
          hmmmm????
          masz jakiegoś linka do tych zmian??
          kiedys też tak panie w okienku przekonywały, ze listem to tylko papiery....a nic takiego nie mialo miejsca.
          • thegimel Re: milva_barring 09.01.13, 17:12
            pieniadze.fakt.pl/Poczta-ma-nowy-sposob-na-dobranie-sie-do-kieszeni-malych-przedsiebiorcow,artykuly,195102,1.html
            Wyszukiwarka wypluła fakt, ale na gazecie też było. Ogólnie możesz dalej wysłać co chcesz, ale jak się zniszczy, to ci reklamacji nie uznają
            • schiraz Re: milva_barring 09.01.13, 17:25
              Też to niestety słyszałam na poczcie. Wysyłałam nawigację do brata, żeby mi uaktualnił, bo ja tępa jestem, i Pani mi co prawda przyjęła ale poinformowała, że jak się coś stanie to nie ich broszka. Tylko za dokumenty i generalnie papiery biorą odpowiedzialność. Swoją drogą polecone tak poszły w górę, że oniemiałam.
    • milva_barring Re: milva_barring 09.01.13, 18:44
      Dzięki za info.

Mam nadzieję, że dojdzie bez problemów. Do tej pory miałam szczęście do usług poczty smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka