cudko1 28.02.13, 09:29 wasze dzieciaki grają? ile mają lat? w co? i co dla 4 latki z hakiem? jakieś fajne edukacyjne lekko, ofors bez zabijania i tych tam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona_mayfair Re: gry komputerowe dla dzieci 28.02.13, 09:38 Mój ma 5,5 i bardzo lubi gry ze strony Lego.pl. W wieku ok. 4 z hakiem bardzo lubił gotowanki z tej serii : www.gry.pl/gra/Lody-Lekcje-gotowania-z-Sara.html#ref=new-thumb Odpowiedz Link
cudko1 Re: gry komputerowe dla dzieci 28.02.13, 09:43 dodam że to muszą być gdy do ściągniecia, bez koneiczności neta Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: gry komputerowe dla dzieci 28.02.13, 09:55 To z tych do ściągnięcia to lego indiana jones, lego star wars i lego batman, ale to chyba malo interesujace dla dziewczynki, no i raczej dla 6 nić 4 latków. Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: gry komputerowe dla dzieci 28.02.13, 16:25 Pluszaki rozrabiaki Jest gazetka dostępna w kiosku. Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: gry komputerowe dla dzieci 28.02.13, 16:27 stronki typu ciufcia.pl,buliba.pl czy www.opiekun.pl/strony-dla-dzieci.php Odpowiedz Link
schiraz Re: gry komputerowe dla dzieci 28.02.13, 16:53 Moja czterolatka gra w gry z serii Królik Bystrzak i z firmy Aidem Media ma kilka gier, bardzo fajne są, dostosowane do wieku i bezpieczne, no i polskie Ma Calineczkę, Król Maciuś pierwszy i Reksia To jeśli chodzi o gry do ściągnięcia lub kupienia a jeśli chodzi o gry online to gier jest taka gromada, że trudno wymienić, ale na pewno zyraffa, ciufcia. ------ Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia. Odpowiedz Link
annabetka Re: gry komputerowe dla dzieci 16.03.13, 23:51 Od groma fajnych gier/zabaw jest na oficjalnej stronie mini mini.Moja córa w tym wieku na tej stronie jechała,tak się nauczyła obsługiwać komputer.Polecam to mini mini bo naprawdę fajne edukacyjne zabawy mają. Odpowiedz Link
piekielna-diablica Re: gry komputerowe dla dzieci 17.03.13, 09:36 4 lata angry birds - teraz na urodziny dla urozmaicenia i dla odciągniecia od kompa dostał grę stacjonarną o taką (miała być star wars gwiazda śmierci ale nie było akurat w sklepie) Odpowiedz Link
belke Re: gry komputerowe dla dzieci 12.04.13, 11:26 ja z synem gram w gry z serii Reksio. możesz je kupić tutaj cdp.pl/ w sumie są naprawdę niedrogie i nie trzeba wychodzić z domu żeby kupić. Odpowiedz Link