Dodaj do ulubionych

Nie wyrabiam.... :( Długo jeszcze??

11.08.13, 21:08
O choróbsku będzie.

Wybrałam się w końcu na wyczekiwany urlop i co? Jak zwykle dooopa sad
Pojechaliśmy z chłopem i córą na biwak co by się dziecko na łonie natury wybiegało, starzy mieli spędzić cudowne noce przy ognisku...
No i się w czwartek zatrułam uncertain
Całą noc wymioty, nastepnego dnia miałam takie skurcze żołądka , że spokojnie mogę je porównać do porodowych uncertain
Na następny dzień minęły, ale bół całego brzucha został... Męczę się do dziś, nie wiem jak jutro w pracy wyrobię - a być muszę koniecznie! sad Dodatkowo biegunka od czwartku, brak apetytu (nawet papierochy mi nie idą sad) i takie dziwne uczucie jakbym miała zemdleć... oblewają mnie nagłe poty , dreszcze, zaczyna mi piszczeć w uszach...
Nie wyrabiam sad
Nafaszerowałam się już chyba wszystkimi możliwymi lekami/herbatkami i nadal źle- ale na pewno dużo lepiej niż 1/2 dnia.
A dodatkowo jeszcze rano wyciągnęłam czwartego kleszcza (ten już się napił).

Droga redakcjo długo trwa takie zatrucie pokarmowe?? Bo to jak cudownie spędziłam urlop wolę przemilczeć.
Obserwuj wątek
    • amoreska Re: Nie wyrabiam.... :( Długo jeszcze?? 11.08.13, 21:13
      Droga Blanus2202

Redakcja może ci jedynie serdecznie współczuć.
      • tetika Re: Nie wyrabiam.... :( Długo jeszcze?? 11.08.13, 21:20
        Potas bralas po tej biegunce?
        jak sie odmineralizowalas to moze byc niebezpiecznie.
        slaba jestes bo ci wywalilo potrzebne skladniki z organizmu.
    • capa_negra Kup sobie NIFUROKSAZYD 11.08.13, 22:08
      jest bez recepty. Pomaga
      • amoreska Re: Kup sobie NIFUROKSAZYD 11.08.13, 22:13
        Nifuroksazyd już od dłuższego czasu jest na receptę.
        • opium74 Re: Kup sobie NIFUROKSAZYD 12.08.13, 05:53
          Nifuroksazyd NIE jest na recepte

Założycielce wątku polecam uzupełnić elektrolity: np. Orsalit i do popicia isostar. Uzupełnić bakterie probiotykiem i dodatkowo enterol.
          Rozkyrczowo nospa.
          • amoreska Re: Kup sobie NIFUROKSAZYD 12.08.13, 07:49
            Nie jest???
            Aż się dziś upewnię.
            • mona_mayfair Re: Kup sobie NIFUROKSAZYD 12.08.13, 10:30
              kupowałam ostatnio, nie jest.
          • maltry Re: Kup sobie NIFUROKSAZYD 12.08.13, 10:23
            DO podanego zestawu dołożyłabym jeszcze Smectę - w ciepłej wodzie, małymi lyczkami
            • blanus2202 NIFUROKSAZYD dostałam bez recepty 12.08.13, 12:29
              Dziękuję za rady smile
              Już dziś zdecydowanie lepiej i wyciągnęłam jeden plus - 3,5kg big_grinbig_grin
              Żołądek tak skurczony, że dziś zjadłam połowę standardowego śniadania i czułam się opchana smile Miło byłoby go nie rozepchać ;p
              • ez-aw Re: NIFUROKSAZYD dostałam bez recepty 12.08.13, 19:20
                To ja dodam jeszcze - zrób badanie na boreliozę. Skoro wyciągnęłaś kleszcza, to możesz mieć kłopot. Lepiej to sprawdzić.
              • doral2 Re: NIFUROKSAZYD dostałam bez recepty 12.08.13, 20:40
                blanus2202 napisała:

> Już dziś zdecydowanie lepiej i wyciągnęłam jeden plus - 3,5kg big_grinbig_grin.."

ty, to dawaj te menu coś na tym urlopie jadła big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                • blanus2202 doral 13.08.13, 08:55
                  Zatem bierzesz kiełbasę ogniskową, którą musi Ci przywieźć bardzo nielubiana osoba big_grin
                  Leży ona sobie cały dzień w namiocie , po czym wieczorem pieczesz ją na ognisku i zjadasz ze smakiem.
                  Po 4h czujesz już ciężar na żołądku i zaczyna się jazda big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka