Dodaj do ulubionych

Darwin 2013

20.08.13, 20:49
dla mnie
nawet lekarza rozbawiłam wczoraj big_grin
a było to tak
w piątek w pracy delektowałam się smakiem swoich działkowych borówek. wszak to takie zdrowe i dobrze wpływające na trawienie. tja....
w pewnym momencie poczułam, że w gardle coś się dzieje-uwaga, uwaga! okazuje się, że borówka też może być narzędziem śmierci-otóż wbiłam sobie szypułkę w gardło.
dziadostwa nie mogłam się pozbyć przez blisko pół godziny. od tamtej pory nie mogę przełykać jedzenia, picia, śliny.
więc tak, tak, potwierdzam-borówka na pewno dobrze wpływa na zmniejszenie łaknienia.

kto da więcej

wszyscy znajomi mają ze mnie ubaw-świnie! na nikim w tych czasach nie można polegać. nikt nie przytuli, nie poklepie ze zrozumieniem po ramieniu. pora zmienić towarzystwo wink
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Darwin 2013 20.08.13, 20:54
      Ty sie pochwal ile schudłas na tej "szypułkowej" diecie big_grin
      • jowitka345 Re: Darwin 2013 20.08.13, 20:56
        własnie o to samo chciałam zapytac big_grin
      • prigi Re: Darwin 2013 20.08.13, 21:07
        o, następne hieny!
        nie wiem ile, bo mam powaloną wagę, która
        -pierwsze primo waży tylko w funtach (nie, nie mieszkam w UK)
        -za każdym razem pokazuje inną wartość,
        więc przestałam się ważyć i jestem szczęśliwsza.

a gadać nawet muszę, bo tylko wtedy w gardle mi nie zasycha i dziadostwo tak mocno nie boli. tongue_out każde połknięcie czegokolwiek, nawet gołąbka, jest odczuwalne jakbym przełykała garść żwiru. dzisiaj kromkę chleba w pracy jadłam ponad godzinę. delektuję jedzenie jak francuski murgrabiawink
        lekarz co prawda kazał mi iść na izbę laryngologiczną, gdyby nie przechodziło, ale nie ma bata! mnie już wczoraj cofało jak chciał mi do gardła patyczkiem zaglądnąć, a co dopiero jak będzie mi jakiś sadysta przełyk kamerował. no łej!
        • olinka20 Re: Darwin 2013 20.08.13, 21:13
          Oj tam hieny od razu.
          chcemy wiedziec czy warto sobie cos wbic w gardziołko big_grin
          A nie lepiej na diete płynna przejsc? Jogurty, kefiry, zupy kremy?
          • prigi Re: Darwin 2013 20.08.13, 21:16
            nie ma różnicy. tez masakra.
            ale że trzeba się umartwiać za życia, to właśnie piwo piję tongue_out
            • fajnyrobal Re: Darwin 2013 20.08.13, 21:22
              prigi, nie chcę straszyć, ale z tego ropień może się zrobić. Ja trzy lata temu o mało nie pożegnałam się z tym światem z powodu tego dziadostwa. Idź ty może na ten dyżur...
    • fajnyrobal Re: Darwin 2013 20.08.13, 20:58
      ale gadać możesz?
      • olinka20 Re: Darwin 2013 20.08.13, 21:02
        big_grin no przeca gada z nami big_grin
        • fajnyrobal Re: Darwin 2013 20.08.13, 21:18
          klawiaturą to każda potrafi. Mnie chodzi o to czy paszczowo może. Może jak widać tongue_out
    • mearuless Re: Darwin 2013 21.08.13, 12:40
      oj prigi!
      ale to sie zrywa z krzaczka a nie wpierd-nicza z liscmi.
      moze mamy ci wspolczuc bo rozwolnienia dostalas z racji wyzarcia mchu pod drzewkiem borowek?
      • doral2 Re: Darwin 2013 21.08.13, 18:22
        dobrze, że łodyg nie jadła wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka