rena-ta49 21.04.25, 19:26 Jeszcze wczoraj udzielił wiernym błogosławieństwa „Urbi et Orbi” Kościołem katolickim kierował od 13 marca 2013 r. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Dziś odszedł Papież Franciszek R.I.P. 22.04.25, 19:09 Pogrzeb śp.Franciszka odbędzie się w sobotę 26 kwietnia. Uroczysta Msza święta pogrzebowa Biskupa Rzymu Franciszka rozpocznie się o godz. 10. Prezydent dzień 26 kwietnia ogłosił dniem żałoby narodowej. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dziś odszedł Papież Franciszek R.I.P. 23.04.25, 20:35 Mam Klienta w pracy, ktory chcial wstapic za mlodu do seminarium duchownego, z wiadomych wzgledow nie wyszlo. Teraz jedyny temat dla niego to papiez, wiec zasypywana jestem informacjami... nawet o trzeciej w nocy podczas nocnego dyzuru. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dziś odszedł Papież Franciszek R.I.P. 26.04.25, 19:10 al-szamanka napisała: > Mam Klienta w pracy, ktory chcial wstapic za mlodu do seminarium duchownego, z > wiadomych wzgledow nie wyszlo. Teraz jedyny temat dla niego to papiez, wiec zas > ypywana jestem informacjami... nawet o trzeciej w nocy podczas nocnego dyzuru. > Zapewne to człowiek głęboko wierzący, wiec dla niego śmierć papieża to ważne wydarzenie? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dziś odszedł Papież Franciszek R.I.P. 26.04.25, 19:27 Chyba wszyscy wielcy tego świata żegnali dziś Papieża Franciszka Prezydent Duda wraz z małżonką dostojnie pożegnali Papieża. W przeciwieństwie do pajaca-marszymka,który przyjechał na wycieczkę krajoznawczą i robił selfiki ,co zostało opublikowane przez Vatican News, więc tę kompromitację Szymona Hołowni zobaczył dzisiaj cały świat. x.com/VaticanNewsPL/status/1916033879032447040 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dziś odszedł Papież Franciszek R.I.P. 26.04.25, 20:29 rena-ta49 napisała: > > W przeciwieństwie do pajaca-marszymka,który przyjechał na wycieczkę krajoznawcz > ą i robił selfiki ,co > zostało opublikowane przez Vatican News, więc tę kompromitację Szymona Hołowni > zobaczył dzisiaj cały świat. > > x.com/VaticanNewsPL/status/1916033879032447040 Co za wiocha!!! Jeden strzela Trumpowi w plecy, inny strzela fotki - kompletny brak kultury i taktu. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dziś odszedł Papież Franciszek R.I.P. 26.04.25, 20:58 "Co za wiocha!!! Jeden strzela Trumpowi w plecy, inny strzela fotki - kompletny brak kultury i taktu." Było jeszcze "lepiej" kiedy przegonili ich z miejsc ,które było przeznaczona dla ważniejszych od nich: x.com/szachmad/status/1916199194781507606 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Dziś odszedł Papież Franciszek R.I.P. 26.04.25, 20:27 rena-ta49 napisała: > al-szamanka napisała: > > > Mam Klienta w pracy, ktory chcial wstapic za mlodu do seminarium duchowne > go, z > > wiadomych wzgledow nie wyszlo. Teraz jedyny temat dla niego to papiez, wi > ec zas > > ypywana jestem informacjami... nawet o trzeciej w nocy podczas nocnego dy > zuru. > > > > Zapewne to człowiek głęboko wierzący, wiec dla niego śmierć papieża to ważne wy > darzenie? Oj tak, do samego rana oglada jakies programy religine. Nawet schudl z tego zamartwiania sie. Odpowiedz Link