19.09.13, 11:57
chodzi mi o takie bardziej eleganckie, do płaszcza, wizytowe, niz do latania na codzien, przynajmniej ja tak mam ze wizytowe mam na obcasie, na codzien na płaskim, ale rzecz w tym czy kupujecie raczej dopasowane na maksa w kostce i łydce czy zostawiacie sobie czasem troche luzu???? no bo nie umiem namierzyc, wszytsko mam zaszerokie !!!!!!!, na spodniach ładnie leza, super w skarpecie ale jak np w rajstopie to nie zeby mi latało ale mam szersze, i wydaje mi sie ze takie rozkłapcione wtedy sa, ze nie beda ładnie wygladac przy spodnicy sadsad mierzylam dzis 10 par - wszytsko szerokie, kurwa czy to taka moda teraz???rece padaja
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: kozaki 19.09.13, 12:07
      Kozaki kupuję wyłącznie dopasowane, eleganckie i na niewysokim obcasie. Typ oficerek. Noszę je do spódnic, bo zazwyczaj biegam w spódnicach. Do spodni wkładam ocieplane sztyblety do kostek. Jakoś kozaki ze spodniami mi się nie komponują dobrze.
    • olinka20 Re: kozaki 19.09.13, 12:08
      Buzka nie pociesze, bo mam dosc szczupłe łydki, wiec kupno dopasowanych kozakow to mordega.
      Jedne znalazłam, oficerki, sto lat temu na targu za jakies 50 zł. O dziwo, nie rozpadły sie jeszcze, ale nosze je w sumie rzadko ( bo cienkie sa i przemakają).
      • buzka25 olinka 19.09.13, 12:13

no ja mam to samo, szczupłka kostka i lydka, (ciekawe czemu wyzej tez tak nie ma, no ale wink), 10 lat letmu zakupiłam takowe, borodowe, piekne, ale pech chcial ze w ost sezonie sie juz rozpadły sad, no zal niesamowity, kupiłam dzis wprawdzie kozaki, ale jeszcze mysle nad nimi , no węższych NIE MA< tzn w normalnej cenie, bo np Lasocki, Ryłko dysponuja takowymi, ale nie na moja kieszen sad
        • olinka20 Re: olinka 19.09.13, 12:21
          Ja pomykam czesto w rurkach, wiec takie mega obcisłe w sumie nie sa mi potrzebne ( bo dzinsow nie wcisnewink ).
    • doral2 Re: kozaki 19.09.13, 19:03
      nie mam kozaków wizytowych...
      botki krótkie na szpilce mam..
    • capa_negra A ja potrzebuje pomocy 19.09.13, 21:26
      w rozwiązaniu zagadki : JAKIE kozaki ? kupić, żeby pomieściły puchnącą w kostce ( po złamaniu) nogę??
      Jakieś pomysły??
      • olinka20 Re: A ja potrzebuje pomocy 19.09.13, 21:29
        Emu? big_grin
        Biker boots?- teraz juz bardziej serio pisze.
        • kklekss Re: A ja potrzebuje pomocy 20.09.13, 09:22
          Przyjedzcie do 3-miasta , są w sprzedaży kozaki skórzane , eleganckie na szczupłe nogi w cenie 399zł.
          • olinka20 Re: A ja potrzebuje pomocy 20.09.13, 09:29
            Ty tak serio czy spamujesz? big_grin
            kozaki 399, podroz- 400 ( conajmniej) za 8 stówek to Buzka znajdzie u nas multum kozaków.
            • buzka25 Re: A ja potrzebuje pomocy 20.09.13, 09:43
              no chyba by mnie musialo powalic zeby tyle dac za buty, za 330 to mam z lasockiego tu na miejscu, ale nawet na to mnie nie stac, heheh, kupilam takie ktore wg mnie najbardziej pasowały a jak sie komus nie bedzie podobac niech nie patrzy ot co
              • kklekss Re: A ja potrzebuje pomocy 20.09.13, 11:20
                To trzeba napisać , ze interesują was kozaki w cenie do 50zł. max.
                • buzka25 Re: A ja potrzebuje pomocy 20.09.13, 11:37
                  akurat dałam 3 razy tyle, no ale...
                • olinka20 Re: A ja potrzebuje pomocy 20.09.13, 12:12
                  Nie no, jezeli nie widzisz roznicy pomiedzy kozakami za 50 zł ( swoja droga opisałam swoje jako cud, ze za tyle, ze wąskie i ze sie nie rozpadły i wygladają ok big_grin ) a kozakami za 400 zł to nie mam pytan big_grin
                  Pomijajac propozycje wycieczki do 3miasta, gdzie kazdy ma daleko tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka