11.10.13, 17:40
proszę o poradę ty się znasz na kotach ,jutro muszę zabrać chociaż na tymczas kota ,ślepy nie daje rady w schronisku ,trochę się boję bo mój ostatni niby żyje ale może być też fiv + ,3 kocice pochowałam ,brać ? zaszczepić przed zabraniem ,szkoda mi kota ale jakby miał się zarazić w razie od mojego ? nie robiłam testu kocurowi ,może z tego powodu że nie chcę wiedzieć ile mu zostało ,mój wet mówi 99% że się zaraził od kocic i tak się biję z myślami co robić ?
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: olinka20 11.10.13, 20:54
      Oteczko, szczerze mowiąc nie mam pojecia. Na chorobach kocich nie znam sie prawie w ogole, bo moje oprocz kataru kociego sa zdrowe.
      Najlepiej zapukaj na koci zakątek:
      forum.gazeta.pl/forum/f,10264,Koty_nasz_maly_koci_zakatek_.html
      tam sa ludzie z kotami z fiv, na pewno poradzą.
      • oteczka Re: olinka20 12.10.13, 12:41
        ok już wszystko wiem ,poczytałam na tamtym forum ,resztę dowiedziałam się od lekarza ,kot już u mnie w domu.
        • olinka20 Re: olinka20 12.10.13, 13:27
          Super. Pochwal sie nowym lokatorem. Chetnie obejrze zdjeciasmile
          • oteczka Re: olinka20 12.10.13, 13:42
            http://img21.otofotki.pl/miniaturki/yt743_2-003.jpg
            To jest Homer ,jedno mi się na razie udało zrobić ,wlazł pod łóżko i siedzi ,ok przyzwyczai się ,a zresztą mój rezydent chodzi i syczy ,myślę że w nocy wyjdzie i pozwiedza, ciężko kotu bez oczu w nowym miejscu ale myślę że będzie dobrze ,na pewno lepiej niż w schronisku ,tam nie miał żadnych szans .
            • doral2 Re: olinka20 12.10.13, 15:41
              mój boże... człeku bez oczu w życiu ciężko, a co dopiero zwierzakowi.. sad
              dobrze, że go wzięłaś.
            • olinka20 Re: olinka20 14.10.13, 11:12
              Wspaniały z ciebie człowiek, serio tak mysle. Pozdrawiam smile
              • oteczka Re: olinka20 14.10.13, 13:59
                Dzięki ,doszliśmy w domu do wniosku że dużo nam nie trzeba do szczęścia ,ślepy kot a od soboty radości co nie miara a to nauczył się chodzić po schodach ,bezbłędnie znajduje kuwetę ,swoją do drugiej nie chodzi ,jest rozkoszny boi się jeszcze ale na wołanie reaguje i tak łapkę wyciąga przed siebie żeby dotknąć ,super nie żałuję ani trochę że się w ciągu paru minut zdecydowałam,maż który miał wątpliwości, lata cały czas za kotem i wabi na kolana .Nawet nasz kocur po tym jak się dziwował przez dzień,dawno nie widziałam takich min u kota zaakceptował go .
                • doral2 Re: olinka20 15.10.13, 19:30
                  to super, że się kocina odnalazła smile
                  dawaj czasami jego fotki...

dawno temu miałam przygarnąć kota bez oka.
                  kot był podwórkowy i zanim męża przekonałam do wzięcia kota, to go lisy zeżarły sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka