Dodaj do ulubionych

podziekowanie

15.04.05, 22:52
bylam na spotkaniu w Kotlowni.jestem pod wrazeniem,główny gość wspanialy
2godziny mineły nie wiem kiedy.dziekuje internautom za zorganizowanie tego
wieczoru.Czytam to forum od dłuższego czasu i choćjestem mieszkanką Żoliborza
od lat to wiele z tego forum się dowiedzialam.jeszcze raz serdecznie
dziękuje. Apropos tej imprezy w metrze to jestem chętna tylko prosze o
podanie godz.pozdrawiam Janka.
Obserwuj wątek
    • donkej Re: podziekowanie 15.04.05, 23:06
      I my dziękujemy. Tutaj jest link, w którym opisana jest historia projektu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=19857681
      Teraz już finalizujemy - kolejne zebranie organizacyjne w poniedziałek o 20 w
      Kotłowni.
      Termin happeningu - chyba 23. Początek na stacji chyba 17:30. Impreza z tortem w
      Kotłowni - zaraz po. Pokaz starych filmów z Żoliborza (45 min. w sumie) chyba 19.
      Jeszcze potwierdzimy.
      • Gość: aknaj46 Re: podziekowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:12
        czytałam wszystkie posty ichętnie przyjdę jeszcze raz serdecznie dziękuje.Janka
        • sierzant.podsiadlik Re: podziekowanie 15.04.05, 23:25
          Dokładnie tak:
          17.30 happening na stacji
          18.00 tort w Kotłowni
          19.00 pokaz starych filmów z Zoliborza i Bielan
          • Gość: AB Sorki za głupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:32
            Ale...co to jest ta KOTLOWNIA? Napiszcie mi cos wiecej o niej. To jest jakis
            klub? Jacy ludzie tam przychodzą....w jakim wieku?
            • roody102 Re: Sorki za głupie pytanie 16.04.05, 17:04
              Wysil się troszkę - znajdziesz na forum.
              • Gość: AB Re: Sorki za głupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 19:02
                Dzięki roody102, Potrafisz byc bardziej uprzejmy, czytalam troche Twoich
                wypowiedzi były grzeczne i sensowne.... szkoda tylko że nie tym razem,
                Przegladałam wczesniej forum szukajac informacji, ale chyba mało uważnie, bo
                niewiele znalazłam, dlatego zadalam to pytanie.
                • jota.40 Re: Sorki za głupie pytanie 16.04.05, 19:31
                  Rudy się trochę rozgoryczył... Jest tu rzeczywiście parę wątków o Kotłowni, ale
                  w końcu nigdy nie zawadzi napisać raz jeszcze. To klub - galeria - herbaciarnia,
                  mieści się w budynku dawnej kotłowni WSM-u przy ul. Suzina (trzeba przejść parę
                  kroków Krasińskiego od placu Wilsona). Można wpaść na herbatę i kawę, wnętrze ma
                  dużo postindustrialnego wdzięku - sporo obrazów, starawych mebli, książki (bo na
                  miejscu jest też antykwariat).
                  Od czasu do czasu są imprezy rozmaite, koncerty, no i nasze spotkania - było ich
                  już kilka, pokaz starych zdjęć Żoliborza z kolekcji Mefracko, zdjęcia lotnicze
                  Tomka, spotkanie z Andrzejem Doboszem i teraz - z Jarosławem Abramowem -
                  Newerly. Atmosfera jest niezobowiązująca, raczej kameralnie, mnie się bardzo
                  podoba. Fajnie, że docierają nowi ludzie i że trafiają do nich te klimaty...
                  Pozdrowienia.
                  • Gość: AB Re: Sorki za głupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 23:18
                    Dziekuję Ci za informację, Brzmi interesująco. Bardzo lubię takie klimaty i
                    dobrze się w nich czuję:):)
                • roody102 Re: Sorki za głupie pytanie 16.04.05, 19:39
                  Nie traktuj tego tak osobiście, ale na forum jest wyszukiwarka a wątek o
                  kotłowni jest nie dalej, niż w połowie drugiej strony tego forum. Szukałaś
                  niedokładnie.
                  • jota.40 Re: Sorki za głupie pytanie 16.04.05, 19:45
                    Oj, Rudy, nie bądź takim perfekcjonistą...
                  • Gość: AB do roody 102 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 23:45
                    Zawsze traktuje osobiście takie jak twoja wypowiedż. Tamten watek o którym
                    piszesz znalazłam i dlatego chcialam dowiedziec się czegos więcej. Wyszukiwarka
                    pokazuje 378 watków po wbiciu hasła "Kotłownia" ukazuja sie wątki z Bydgoszczy,
                    Chełmna itp.
                    • roody102 Re: do roody 102 17.04.05, 20:53
                      Fakt, wyszukiwarka się spieprzyła chyba. Ale wczoraj działała.

PS: Jakbym ja traktował wszystko osobiście, to bym coś o pisowni form twoja,
                      twoje wspomniał. Ale nie traktuję ;)
                      • roody102 Re: do roody 102 17.04.05, 20:58
                        A tak już całkiem bez ironii, to po prostu tak dużo piszemy (i robimy (i
                        piszemy o tym, co robimy)) o kotłowni, że trochę dziwi mnie to, że nie
                        znalazłaś na forum informacji o tym miejscu. Takie pytanie - o ten lokal -
                        padało to już kilka razy przynajmniej i zawsze starałem się dawać linki.
                        • donkej Re: do roody 102 18.04.05, 11:19
                          miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2659510.html
                          gratulacje Rudy!
                          • roody102 Re: do roody 102 18.04.05, 14:38
                            Dzięki :)
                            Drobiazg, ale dla mnie osobiście ogromne przeżycie.

PS: Wyszukiwarka już działa poprawnie.

roody
                      • Gość: AB Re: do roody 102 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 00:10
                        Mam nadzieje, że niczym Cie nie uraziłam... jezeli tak to sorki:) było
                        niechcący. A wogóle to mam kiepska klawiaturke ( to już trzecia w ciagu dwóch
                        miesiecy) i też jak widac do luftu i albo mi nie wybija niektórych liter albo
                        wyskakuja po dwie...:) Poza tym czasami musze przerwac w polowie zdania wiec
                        nie zawsze moje wypowiedzi brzmia stylistycznie:) To wszystko przez ciągły
                        pośpiech....:) ale milo, że uzupełniles nieco swoja poprzednia wypowiedź:)
                        Pozdrawiam...i dzieki
                • pstrys jeszcze adres www 16.04.05, 22:54
                  kotlownia.wizytowka.pl/
                  • Gość: AB Re: jeszcze adres www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 23:45
                    Dziekuje :):)
    • Gość: grarza Re: podziekowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 15:44
      a ja znowu, niestety, rozminelam sie z kolejna fajna impra w kotlowni na rzecz
      zupelnie niezapowiedzianej impry z przyjaciolmi w zupelnie innym miejscu...
      z opisu troszke zaluje, ze nie moglam byc w dwoch miejscach jednoczesnie :(((
      mam jednak szczera nadzieje, ze na sobotnie popoludnie nigdzie nie wybede i
      bedzie mi milo dolaczyc do grona happeningowcow :))))) moze wreszcie uda mi sie
      poznac slawengo roodego....
      :))))))))))))))))))))))))))
      • roody102 Re: podziekowanie 19.04.05, 11:58
        Przyznaj się; po prostu się mnie boisz ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka