Dodaj do ulubionych

Zdrowotnie:(

05.11.13, 08:53
Nie mam możliwości iść dziś do lekarza.Co poradzić "po domowemu" na atrakcje w postaci bóli brzucha,pleców i biegunki. Mam tylko węgielsad
Obserwuj wątek
    • grave_digger Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 09:04
      coca cola, nospa, smecta, nifuroksazyd w tabletkach 3 dni temu kupiłam bez recepty.
    • mearuless Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 09:05
      węgiel jest dobry ale nie wiem co ma do bólu plecow?
      tym bardziej ze jak weźmiesz wegiel to nie ma sensu łykac apapow, ibupromow czy innych lekow.
    • prigi Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 09:13
      hedna, a czy to przypadkiem nie jest u ciebie na tle nerwowym?
      bo jak tak, to bierz magnez (duuużo) oraz są takie tabletki ziołowe na stres Labofarm. kosztują jakieś grosze, a działają. wiem, bo sprawdziłam na sobie, gdy byłam w permanentnym stresie.
      • hedna Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 09:30
        A może i na tle nerwowym,bo strasznie dużo nerwów w ostatnich czasach.Tym bardziej,że mąż i dzieci zdrowi. Przede wszystkim cały brzuch (żołądek) i częste wizyty w toalecie,a plecy to tak chyba w pakiecie.Masakra jakaś. Prigi,a ten lek ,Labofarm tosię długo stosuje?
        • dziennik-niecodziennik Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 09:37
          jak długo potrzeba właściwie. to ziołowe tabletki uspokajające, ze standardową dawką zwiazkó aktywnych. szkody nie zrobią, chyba ze ktoś uczulony.
        • prigi Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 13:06
          na mnie działało dość szybko, ale ja w ogóle mało biorę leków, to i działanie jest szybkie. brałam ca. 3-4 tygodnie, aż pogodziłam się z diagnozą syna i stopniowo czułam jak układ nerwowy wraca do normy.
          bierz, nie zaszkodzi a pomoże na pewno. buziak dla skołatanych nerwówsmile
    • dziennik-niecodziennik Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 09:38
      wez sobie ten węgiel (nawet i kilka tabletek jak Ci mocno daje) na biegunkę, a na bóle brzucha i plecow spróbuj ciepłą kąpiel poki co. jak wegiel sie wydali to mozesz wziąć coś przeciwbólowego.
    • iziula1 Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 10:10
      Zetrzyj jabłko na papkę i zostaw aż ściemnieje. Potem smacznego smile Pepetyny w startym jabłku mają działanie antybiegunkowe.
      Możesz też dodać startą marchewkę, też na papkę.
    • klubgogo Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 18:10
      Na ból brzucha nospa, ból pleców leżenie na twardym, na biegunkę stoperan. Zastanowiłabym się jednak nad bólem pleców i od czego bolą, jeśli to dół pleców, możesz mieć nawet odmiedniczkowe zapalenie nerek z tymi wszystkimi objawami sad
      • hedna Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 18:58
        Dół pleców,ale i wyżej.Do tego 37.4, biegunka narazie zatrzymana,pozostał ból brzucha-pleców-głowy i ta temp. sad
        • hedna Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 18:59
          w niedzielę zmarzłam,tak kojarzę
          • lencia102011 Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 19:21
            A może to zapalenie przydatków? Żona brata miała identyczne objawy i właśnie okazało się,że to przez to.
          • kinder0610 Re: Zdrowotnie:( 08.11.13, 08:23
            A nie masz problemów z nerkami /kamienie itp.??
        • klubgogo Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 20:30
          To może Cię tylko przewiało albo co, ale skąd te plecy? A ból tępy, promieniuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka