hedna 05.11.13, 08:53 Nie mam możliwości iść dziś do lekarza.Co poradzić "po domowemu" na atrakcje w postaci bóli brzucha,pleców i biegunki. Mam tylko węgiel Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 09:04 coca cola, nospa, smecta, nifuroksazyd w tabletkach 3 dni temu kupiłam bez recepty. Odpowiedz Link
mearuless Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 09:05 węgiel jest dobry ale nie wiem co ma do bólu plecow? tym bardziej ze jak weźmiesz wegiel to nie ma sensu łykac apapow, ibupromow czy innych lekow. Odpowiedz Link
prigi Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 09:13 hedna, a czy to przypadkiem nie jest u ciebie na tle nerwowym? bo jak tak, to bierz magnez (duuużo) oraz są takie tabletki ziołowe na stres Labofarm. kosztują jakieś grosze, a działają. wiem, bo sprawdziłam na sobie, gdy byłam w permanentnym stresie. Odpowiedz Link
hedna Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 09:30 A może i na tle nerwowym,bo strasznie dużo nerwów w ostatnich czasach.Tym bardziej,że mąż i dzieci zdrowi. Przede wszystkim cały brzuch (żołądek) i częste wizyty w toalecie,a plecy to tak chyba w pakiecie.Masakra jakaś. Prigi,a ten lek ,Labofarm tosię długo stosuje? Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 09:37 jak długo potrzeba właściwie. to ziołowe tabletki uspokajające, ze standardową dawką zwiazkó aktywnych. szkody nie zrobią, chyba ze ktoś uczulony. Odpowiedz Link
prigi Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 13:06 na mnie działało dość szybko, ale ja w ogóle mało biorę leków, to i działanie jest szybkie. brałam ca. 3-4 tygodnie, aż pogodziłam się z diagnozą syna i stopniowo czułam jak układ nerwowy wraca do normy. bierz, nie zaszkodzi a pomoże na pewno. buziak dla skołatanych nerwów Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 09:38 wez sobie ten węgiel (nawet i kilka tabletek jak Ci mocno daje) na biegunkę, a na bóle brzucha i plecow spróbuj ciepłą kąpiel poki co. jak wegiel sie wydali to mozesz wziąć coś przeciwbólowego. Odpowiedz Link
iziula1 Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 10:10 Zetrzyj jabłko na papkę i zostaw aż ściemnieje. Potem smacznego Pepetyny w startym jabłku mają działanie antybiegunkowe. Możesz też dodać startą marchewkę, też na papkę. Odpowiedz Link
klubgogo Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 18:10 Na ból brzucha nospa, ból pleców leżenie na twardym, na biegunkę stoperan. Zastanowiłabym się jednak nad bólem pleców i od czego bolą, jeśli to dół pleców, możesz mieć nawet odmiedniczkowe zapalenie nerek z tymi wszystkimi objawami Odpowiedz Link
hedna Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 18:58 Dół pleców,ale i wyżej.Do tego 37.4, biegunka narazie zatrzymana,pozostał ból brzucha-pleców-głowy i ta temp. Odpowiedz Link
lencia102011 Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 19:21 A może to zapalenie przydatków? Żona brata miała identyczne objawy i właśnie okazało się,że to przez to. Odpowiedz Link
kinder0610 Re: Zdrowotnie:( 08.11.13, 08:23 A nie masz problemów z nerkami /kamienie itp.?? Odpowiedz Link
klubgogo Re: Zdrowotnie:( 05.11.13, 20:30 To może Cię tylko przewiało albo co, ale skąd te plecy? A ból tępy, promieniuje? Odpowiedz Link