dziewczyna_bosmana 28.11.13, 15:37 jakiś masakryczny katar mnie morduje.. NIC nie pomaga, help dubeltówka też może być.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubgogo Re: zdycham.. 28.11.13, 20:14 Nic tak nie pomaga jak inhalacje nad miską z wrzątkiem i solą i płukanie nosa solą fizjologiczną. Spróbuj. Odpowiedz Link
doral2 Re: zdycham.. 28.11.13, 21:06 katar nie leczony trwa cały tydzień. katar leczony TYLKO siedem dni... zamiast dubeltówki, strzel dubeltową wódkę Odpowiedz Link
beautywomen Re: zdycham.. 29.11.13, 08:22 Od trzech tygodni miałam katar. Krople, zatoxin nic. I nagle mnie olśniło... mam nebulizator i sól fizjologiczną i taki wynalazek www.sklepmedyczny.net/towar/176/nebulizator-do-zatok-flaem-rhino-clear.html. Po dwóch dniach przeszło, jestem wolna. Jak dzieci zapłapią wszystkie lampki mi się świecą, a jak o mnie chodzi to dopiero po trzech tygodniach załapałam haha Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: zdycham.. 29.11.13, 08:33 Inhalowałam się już wczoraj i będę to powtarzać. Dzięki! Odpowiedz Link
gapix Re: zdycham.. 29.11.13, 16:14 Quixx woda morska - roztwór hipertoniczny (nie soft) bezpieczny nawet jeśli karmisz piersią. Odpowiedz Link
przyjaciolka_malinowka Re: zdycham.. 29.11.13, 17:06 No i maść majerankowa! Wysmarować się wokół nosa (najlepiej na noc) i rano powinno być duuuużo lepiej. Do nabycia w aptece za grosze. Odpowiedz Link
kanna Re: zdycham.. 29.11.13, 18:26 Więc... jeśli to katar gęsty, to pediatra alergolog moich dzieci radzi go wciągać i połykać (soki żołądkowe sobie z nim radzą). Jak dmuchasz - wytwarzasz podciśnienie i wpychasz go do zatok. Odpowiedz Link