Dodaj do ulubionych

drinki bezalkocholowe

30.11.13, 10:23
no zeszłam 3 markety i nie ma gotowych !!! masakra, a takie potrzebuje na dzisiejszy wieczór smile, kupiłam półprodukty aby zrobic : lody waniliowe, anasy w puszce, brzoskwinie i nektar bananowy, moze cos nam wyjdzie wink, ale zeby gotowych do kupienia nie bylo??????? sad
Obserwuj wątek
    • grave_digger Re: drinki bezalkocholowe 30.11.13, 10:49
      'drinki bezalkoholowe' brzmi jak oksymoron.
      • buzka25 Re: drinki bezalkocholowe 30.11.13, 11:05
        no wiem ze tak brzmi, ze jedno zaprzecza drugiemu, ale nie moja wina wink, wiecie o co lotto
        • grave_digger Re: drinki bezalkocholowe 30.11.13, 11:45
          Ale z czego miałyby być te drinki? Bezalkoholowe piwo smakuje dalej mniej więcej jak piwo (tak twierdzą ci co pili), ale że wódka bezalkoholowa? To pomieszaj soki - gęsty banan najpierw a na wierzch lekki z czarnej porzeczki. Okazale się miesza i bdb smakuje smile
    • doral2 Re: drinki bezalkocholowe 30.11.13, 16:04
      przepisy na bezalkoholowe drinki
    • opium74 Re: drinki bezalkocholowe 30.11.13, 19:00
      Ok. Tylko PO CO?? wink
      • moonshana Re: drinki bezalkocholowe 30.11.13, 19:28
        ojtam. może taka potrzeba zaszła.
        ja nie znoszę piwa bezalkoholowego czy też jakichś dziwactw typu: piwo czereśniowe czy inne popierdułki. a drinki bezalkoholowe to takie... soczki efektownie wymieszanetongue_out
    • buzka25 Re: drinki bezalkocholowe 01.12.13, 11:22
      a chociazby po to ze ani ja ani kumpela nie mozemy pic alkocholu, ona wyladowała z arytmia serca na pogotowiu, kroplowki itp, a ja z neuralgia międzyżebrową wiec jestesmy uziemione hihi, a po drugie jak 1 pije to 2 musi byc trzezwe jak jest dziecko, ale andrzejki mineły, "drinki" były pyszne na bazie ananasów, soku i lodów waniliowych mniam mniam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka