Dodaj do ulubionych

przedswiateczny szał

10.12.13, 11:30
z deczka sie dzis zdziwiłam, pojechałam w miasto opłacic OC, a tam - koszmar, parking zawalony autami, ze igły sie nie wsadzi, na targu (chcialam tylko chłopom skarpetki kupic) kobity jak przekupki, nie ten rozmiar, za male za duze, a niech pani mi poda bo mi to spasuje, 15min kupowalam 2 pary podkolanowek frotowych dla dziecka, na poczcie kolejka po same drzwi wejsciowe, odstałam swoje bo musialam, a w biedornce to juz przeszlo moje oczekiwania, ludz na ludziu, te koszyki, harmider, lataja od przedzialu do rpzedzialu jakby co za darmo dawali, a ja tylko smietane chcialam, wystałam w kolejce 20min zeby to zaplacic, i tak w tym oszolomieniu zapomnialam zjechac na piekarnie po chleb, ale moje pyt brzmi wy juz tez szalecieje z zakupami??? ja na swiateczne jade w pon do auchana i tyle, wejde, kupie, zaplace, wyjde, i tylko bede swieze pieczywoo dokupywac, ew wedline i tyle,
Obserwuj wątek
    • zuzanka79 Re: przedswiateczny szał 10.12.13, 13:16
      A to ja już wiem gdzie są te wszystkie ludzie że bank mój pustkami świeci od kilku dni. Takiego spokoju dawno nikt nie pamiętał. Aż nudno zaczyna się robić. Od dziś uwielbiam przedświąteczny szał big_grin
    • dziewczyna_bosmana Re: przedswiateczny szał 10.12.13, 13:44
      Broń Boże, mam do kupienia kilka pierdół bo Wigilię robię na spółkę z mamą. W piątek 20 grudnia w drodze z przedszkola załatwię sprawę i już.
      • kama_msz Re: przedswiateczny szał 10.12.13, 13:51
        nie zauważyłam szału.
        przed chwilą wróciłam z lydla - spokój i luzik.
        ja szaleć nie będę - dzisiaj jadę po prezenty, w poniedziałek po robocie jadę kupić coś do żarcia a w wigilię będziemy gotować. ewentualnie się do biedry skoczy z rańca dokupić, jak czegoś zabraknie.
        ale my nie szykujemy wystawnej kolacji.
        • bei Re: przedswiateczny szał 10.12.13, 15:24
          eee.... Byłam w niedzielę wieczorem w największym Auchanie w Polsce i świecił pustkamismile
          Kupowałam dekoracje i czułam się jak w horrorze, wokół nikogo, jakby zycie wymarlosmile
          • doral2 Re: przedswiateczny szał 10.12.13, 18:54
            ja też szału nie zauważyłam, ale byłam w ciągu dnia...
            • kama_msz Re: przedswiateczny szał 10.12.13, 22:25
              byłam wieczorem - w galerii, w H&M na wyprzedaży i podtrzymuję - tłumów braksmile
              • aniuta75 Re: przedswiateczny szał 11.12.13, 09:08
                Ja na razie uziemiona przez choróbsko młodej, więc nie wiem nic o tłumach żadnych. W osiedlowym lidlu tak jak zwykle. Pewnie ludzie zaczną szaleć 2 dni przed świętami a w Wigilię to już w ogóle kolejki na godzinę stania.
                • buzka25 Re: przedswiateczny szał 11.12.13, 19:34
                  bosze too gdzie ja mieszkam, a moze u was swiat nie ma tongue_outtongue_out., dzis polazlam na poczte, tylko po 2 znaczki, kolejka na 10sztuk hihi
                  • rudamarta4 Re: przedswiateczny szał 11.12.13, 20:03
                    Bei- gdzie ten największy Auchan w Polsce jest? tongue_out
                    • rudamarta4 Re: przedswiateczny szał 11.12.13, 20:08
                      Tam gdzie pracuję jest szał- na paczki. Produkujemy ich dużo- ludzie zamawiają nawet po 200 szt. Mam dość, po dziurki w nosie i jak zamykam oczy, to widzę zestawy prezentowe. Mam uczulenie na słomę do zestawów, nos rozwalony w środku jakbym ze dwie torby koksu codziennie wciągała.
                      Najgorsze jest to, że my nie dostaniemy paczek sad
                      • olinka20 Re: przedswiateczny szał 11.12.13, 20:32
                        U nas tez szału nie ma, chociaz ostatnio prze mikołajkami wpadłam do empiku po gazetke i szybko uciekłam wink
                        Nie wiem gdzie najwiekszy auchan w Pl, ale wiem gdzie najwieksza ikea big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka