21.12.13, 19:36
Dzwoniłam dzisiaj do moich koleżanek w celu wyprowadzenia ich na miły spacer tongue_out
Usłyszałam tylko nie mogę bo:
a. sprzątam
b. mieszam w garze
c. kroję kapustę na bigos
d. lepię
e. piekę
Czuję się wykluczonatongue_out
cztery sztuki mi odmówiłysmile

Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: szał 21.12.13, 19:43
      Mogłas do mnie zadzownic tongue_out
      Dzisiaj moja aktywnosc ograniczyła sie:
      zjedzenia sniadania
      pojscia do ogrodka celem nakarmienia Plamka
      kupienia gazety
      jazdy na budowe
      jazdy do restauracji ( bo nie chciało nam sie gotowacwink )
      lezenia na kanapie i czekania az podadzą kolację wink ( to uskuteczniam teraz)

miałabym duuuuzo czasu na wcisniecie tam spaceru.
    • grave_digger Re: szał 21.12.13, 20:08
      Ja też bym nie mogła, bo musiałam psychicznie wspierać męża - 4h sprzątał pokój dziewczyn, teraz można tam nogę złamać tak nawoskował parkiet tongue_out
      • dorcia1234 Re: szał 21.12.13, 20:10
        ja bym nie poszła bo zdechła jestem. I rozkoszowałam się polegiwaniem w łóżku i siedzeniem przed kompem. Nawet obiad mąż zrobił ( czyt. pizzę zamówił ) smile
    • moonshana Re: szał 21.12.13, 20:12
      doprawiałam barszcz biały i gotowałam kapuśniak ( na teraz), marynowałam mięsiwo, nadzorowałam sprzątanie ( aż się chłop zirytował), pobieżyłam na zakupy a potem piekłam ciasteczka. kruche i pierniczki. a potem nażarłam się ww. kruchych. teraz siedzę i mię dupa rośnie.
      ale jakby ktoś zadzwonił z propozycją spaceru to coś czuję, że od razu bym poleciałabig_grin pogoda dziś była piękna, aż szkoda jej na siedzenie w garach.
    • klubgogo Re: szał 21.12.13, 20:21
      Kroi kapustę na bigos? A po co kroić? Gdyby nie kroiła, wyskoczyłaby z Tobą na spacer.
      • zales239 Re: szał 21.12.13, 21:38
        Ach dwie chętne smile
        Ja mam wolne , nic nie robię luuuzsmile
        Kroi się kapustę,żeby długa nie wisiała przy paszczy-gorące to jest i parzytongue_out
        Ja kroję.
        • doral2 Re: szał 22.12.13, 14:33
          było zadzwonić do mnie i pójść ze mną na zumbę oraz na 5 km na bieżni big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka