zales239 21.12.13, 19:36 Dzwoniłam dzisiaj do moich koleżanek w celu wyprowadzenia ich na miły spacer Usłyszałam tylko nie mogę bo: a. sprzątam b. mieszam w garze c. kroję kapustę na bigos d. lepię e. piekę Czuję się wykluczona cztery sztuki mi odmówiły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: szał 21.12.13, 19:43 Mogłas do mnie zadzownic Dzisiaj moja aktywnosc ograniczyła sie: zjedzenia sniadania pojscia do ogrodka celem nakarmienia Plamka kupienia gazety jazdy na budowe jazdy do restauracji ( bo nie chciało nam sie gotowac ) lezenia na kanapie i czekania az podadzą kolację ( to uskuteczniam teraz) miałabym duuuuzo czasu na wcisniecie tam spaceru. Odpowiedz Link
grave_digger Re: szał 21.12.13, 20:08 Ja też bym nie mogła, bo musiałam psychicznie wspierać męża - 4h sprzątał pokój dziewczyn, teraz można tam nogę złamać tak nawoskował parkiet Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: szał 21.12.13, 20:10 ja bym nie poszła bo zdechła jestem. I rozkoszowałam się polegiwaniem w łóżku i siedzeniem przed kompem. Nawet obiad mąż zrobił ( czyt. pizzę zamówił ) Odpowiedz Link
moonshana Re: szał 21.12.13, 20:12 doprawiałam barszcz biały i gotowałam kapuśniak ( na teraz), marynowałam mięsiwo, nadzorowałam sprzątanie ( aż się chłop zirytował), pobieżyłam na zakupy a potem piekłam ciasteczka. kruche i pierniczki. a potem nażarłam się ww. kruchych. teraz siedzę i mię dupa rośnie. ale jakby ktoś zadzwonił z propozycją spaceru to coś czuję, że od razu bym poleciała pogoda dziś była piękna, aż szkoda jej na siedzenie w garach. Odpowiedz Link
klubgogo Re: szał 21.12.13, 20:21 Kroi kapustę na bigos? A po co kroić? Gdyby nie kroiła, wyskoczyłaby z Tobą na spacer. Odpowiedz Link
zales239 Re: szał 21.12.13, 21:38 Ach dwie chętne Ja mam wolne , nic nie robię luuuz Kroi się kapustę,żeby długa nie wisiała przy paszczy-gorące to jest i parzy Ja kroję. Odpowiedz Link
doral2 Re: szał 22.12.13, 14:33 było zadzwonić do mnie i pójść ze mną na zumbę oraz na 5 km na bieżni Odpowiedz Link