02.01.14, 16:39
(odpukać) i z góry przepraszam za pesymistyczny ton wątku tak z początkiem roku,ale to chyba wpływ wszelkich informacji o ilosci wypadków w ostatnich dniach..

...kiedys was zabrakło, to czy chciałybyście, aby ktos z waszych bliskich informował na takich wlasnie forach czy innych portalach spolecznosciowych, na ktorych pojawiacie sie pod znanym komus nickiem, ze was juz nie ma? nicki sie pojawiają, czasem znikają niewiadomo dlaczego, z róznych powodów, niektorzy czekaja na te 'osoby'... Zapisujecie gdzies loginy i hasła na wszelki wypadek, czy zupelnie nie myslicie i nie bierzecie takich spraw pod uwage? forum to swiat wirtualny, wiec nie ma co sie pierdołami zajmować?
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: gdyby... 02.01.14, 16:48
      to zalezy. sadze ze na np na rzeczonej ematce nikt by nie zainteresowal sie nawet wiedza ze mnie nie ma. tutaj nie wiemwink
      ale sa fora gdzie jestem z ludzmi bardzo zzyta. i tam bym sama chciala wiedziec czy cos komus sie tam stalo ze go nie ma. maslo maslane mi wyszlo ale po prostu przyjaznie sie z tymi dziewuchami, znajomosc z wirtala przeszla do reala i sie bardzo kumplujemy ba nawet chyba przyjaznimi. i tak w takich wypadkach chcialabym zeby o mnie wiedzieli i sama bym chciala wiedziec. co do loginow i hasel to mam swoj login i haslo wpisane i zapamietane w kukisach. wiec jak bedzie potrzeba to moj maz po prostu wejdzie w forum i bedzie mogl robici pisac co chce.
      • pszczolaasia Re: gdyby... 02.01.14, 16:48
        te kukisy to celowo zeby nie bylowink
    • solejrolia Re: gdyby... 02.01.14, 17:03
      gdyby mnie zabrakło nagle, myślę, że forumki dość szybko same by się zorientowały, że coś jest nie tak, bo zniknęłam. i zaczęłoby się od telefonów do mnie, a potem do męża.
      oczywiście to dotyczy forów zamkniętych, z którymi związana jest ponad 10lat, a osoby tam piszące to nie są anonimowe osoby, tylko bardzo realne znajomości.
    • grave_digger Re: gdyby... 02.01.14, 17:14
      Nie, ponieważ "forum to swiat wirtualny, wiec nie ma co sie pierdołami zajmować"
      • ez-aw Re: gdyby... 02.01.14, 20:19
        Dla części z nas ten świat wirtualny połączył się z realnym. Kilka osób znanych z forum poznałam osobiście i chciałabym wiedzieć co się z nimi dzieje, dlaczego nagle zniknęły.
        • cudko1 Re: gdyby... 03.01.14, 10:38
          hmmmmmmmmmmm grejv nie jestem przekonana co do tego że to tylko świat wirtualny, zwłaszcza po tym jak mi pewne kochane forumki pomogły, włącznie z Tobą,
          i choć nie znam żadnej, ku mojej rozpaczy, forumki osobiście, to kilka bardzo bardzo chciałabym poznać, bo czuje że jak to mówią jest jakieś feng shui pomiędzy nami smile no albo zwyczajnie fajnie by się było z nimi wódki napić i wstydu by nie było smile

a co do meritum jak zejdę z tego świata to nikt Was nie poinformuje, bowiem nikt nie zna hasła, nio chyba ze ktoś mnie rozszyfrował i napisze pod innym nickiem: opłakiwać cudaka suspicious
          • magiczna_marta Re: gdyby... 03.01.14, 11:16
            Cudak, cho na fb wink
            • cudko1 Re: gdyby... 03.01.14, 11:31
              ni mom fb
              znaczy mam
              chyba nawet dwa
              ale haseł ni znam
              ani loginów
              i ni wu ja nie wiem jak się po tym fb poruszać tongue_out
              poza tym co tam robić?
              zdjęć swoich w necie JUZ nie umieszczam
              gadać mogę z wami tutaj smile
              • 59kg Re: gdyby... 03.01.14, 11:40
                mi również forumki pomogły smile
                poznałam też niektóre osobiście smile jedna nawet zupą częstowała wink
              • grave_digger Re: gdyby... 03.01.14, 11:47
                Cudko, na forum jestem nickiem, na fb człowiekiem z imienia i nazwiska. Tam jest znacznie ciekawiej niż na forum, bo fb jest 'żywe'.
                Zdjęcia nie musisz umieszczać. A gadać będziemy w czasie rzeczywistym... wszystkie na raz smile Jak 'zbierzesz' znajomych i 'zalajkujesz' ulubiony strony to ci się wall rozhuśta. Cho!
                • magiczna_marta Re: gdyby... 03.01.14, 11:52
                  No widzisz Cudak, cho!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka