agusia79-dwa 14.03.09, 14:13 jako, że tu mnie nikt nie wytnie mam pytanie. W jakim kolorze macie łazienki. Mnie się marzy pomarańczowo- czerwona, ale nie wiem czy nie będzie zbyt przytłaczająco. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: łazienka 14.03.09, 14:17 zalezy jeszcze jakie natężenie tych kolorów ale to mocne kolory są i nie wiem ,czy nie byłoby w niej lekko krzykliwo i męcząco Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: łazienka 14.03.09, 14:23 jasną zieleń wybrałam do kuchni, a mężowi podoba się niebieska łazienka- dla mnie to niemodny kolor. A może zamiast czerwieni dodać słoneczny żółty? i pomarańczowy lekko stonować? Odpowiedz Link
mamaivcia Re: łazienka 14.03.09, 14:45 mozaika niebieska ładnie wygląda jak wybierzesz cieniowaną to nie będzie ani nudna, ani za bardzo niebieska Odpowiedz Link
doral2 Re: łazienka 14.03.09, 15:24 jedną mam jasnożółtą z brązowym, drugą mam piaskową, trzecią różowo-bordową w chińskie znaczki..ale chińska jest moich rodziców i oni sobie wybrali, to niech tam.. Odpowiedz Link
wilma1970 Re: łazienka 14.03.09, 14:24 Ja mam jedną w zielonomorskim - mój wybór. A drugą w kolorze srakarzygi - jeszcze przed remontem. Dwie następne robię w kolorze beżowego piaskowca. Odpowiedz Link
alleo1 Re: łazienka 14.03.09, 17:12 Żółtą- odcień nie do nazwania, bo mieszałam na oko To najprzyjemniejsze pomieszczenie w domu, chociaż w nieustającym remoncie, a ostatnio z dziurą do komina. Odpowiedz Link
agamama123 Re: łazienka 14.03.09, 17:59 Beżowe płytki, brązowe dekory i jasnożółte ściany i sufit. Pochwale się tez, że moje mieszkanie jako jedyn w bloku ma 2,95 wysokości A blok nowy, trzyletni Szafki mam podwieszone pod sufitem i niezbędnym wyposażeniem łazienki stała sie drabina - właśnie szukam jakiejś gustownej Odpowiedz Link
alicja.sunshine Re: łazienka 14.03.09, 18:40 ściany-kawa z mlekiem glazura- beżowe z brązowo-starozłotymi kwiatkami terakota- prawie biała, znaczy kawa z mlekiem z przewagą mleka... Odpowiedz Link
mathiola Re: łazienka 14.03.09, 19:18 jedną mam... znaczy się będę miała jak już ją skończę - w kolorze oliwkowej zieleni. Z drugiej, większej zrobiłam taki "salon kąpielowy", z klasyczną bielą ścian, taką postarzoną podłogą i ciemnymi meblami. I roślinami... kiedyś. Jak już te rośliny będę mieć I ma drzwi balkonowe z wyjściem na balkon Odpowiedz Link
dlania Re: łazienka 14.03.09, 20:59 Ja mam paskudnie niemodne niebiesko-morskie www.cerkolor.com.pl/index.php?ms=8&id=254 Odpowiedz Link