kama_msz 14.03.09, 20:28 a tak mnie naszlo lubicie siebie, macie takie dni, ze patrzycie w lusterko i myslicie sobie - zajebista ze mnie laska?? ja ostatnio tak mam;P moze nie zajebista, ale patrze na siebie i mysle, ze jest ok i moge sie podobac;P wiosna chyba idzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: podobacie sie samyma soba?? 14.03.09, 20:30 Tak. Tylko ostatnio nie mogę pogodzić się z upływającym czasem. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: podobacie sie samyma soba?? 14.03.09, 20:34 mathiola napisała: > Tak. > Tylko ostatnio nie mogę pogodzić się z upływającym czasem. ja tez Odpowiedz Link
kama_msz mathiola 14.03.09, 20:40 mathiola napisała: > Tak. > Tylko ostatnio nie mogę pogodzić się z upływającym czasem. oj, skad ja to znam ostatnio czuje sie lekko przydolowana, bo sie nie moge troche odnalezc - z racji wieku powinnam byc juz jakas... hmmmmmmm, powazniejsza? a ja wciaz sie czuje jak 15 (i zachowuje czasem niestety:/). Odpowiedz Link
mathiola Re: mathiola 14.03.09, 20:42 a mi to nawet nie o to chodzi, bo niezależnie od wieku ja zachowuję się tak samo i nie zamierzam zmieniać... tylko... owal twarzy już nie ten sam Odpowiedz Link
kama_msz Re: mathiola 14.03.09, 20:48 no z tym u mnie akurat nie problem, bo w mojej rodzinie kobiety z wiekiem sie ladniejsze robia;P i dlugo mlodo wygladamy, wiec jest git. tylko ta moja glupota... Odpowiedz Link
domiel6 Re: podobacie sie samyma soba?? 14.03.09, 20:32 Czasem tez tak mam,ale rzadko. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: podobacie sie samyma soba?? 14.03.09, 20:34 Niezbyt często. Może jakbym lustra nie miała... . Odpowiedz Link
beata132 Re: podobacie sie samyma soba?? 14.03.09, 22:07 Bardzo podobałam sie sobie w ostatniej ciąży, czyli jakieś 3 tyg. temu Szczególnie gdy patrzę na swoje fotki z sesji foto. Normalnie jestem na nich tak fajna, że aż nie wierzę, że to ja Teraz wkurza mnie mój brzuch, ale i tak go wykończę do lata Odpowiedz Link
alicja.sunshine Re: podobacie sie samyma soba?? 14.03.09, 22:20 jak się wymaluję, wyprostuję włosy i spojrzę tylko na twarz to czasem tak pomyślę, ale jak przejdę koło dużego lustra i zobaczę brzuch, boczki, uda to zapominam że twarz była ładna przed sekundą i widzę tylko grubasa ! i już mam zły humor... Odpowiedz Link
alleo1 Re: podobacie sie samyma soba?? 14.03.09, 23:23 A może to duże lustro po prostu popsute masz? Odpowiedz Link
exotique Re: podobacie sie samyma soba?? 14.03.09, 23:13 od dzisiaj znow tak. bo bylam w koncu u fryzjera, ktorego nie odbebnilam w styczniu bo cholerka sie wzielam i urodzilam. brzuch wciagam- jeszcze sie sam nie wchlonal do konca, a jak sie zawezme i przestane ciastka wpierniczac a za to rusze jedrne poslady do jakiegos sportu- to juz bede w sobie zakochana no i cycki ubrane, wiec sie nie czepiam, Odpowiedz Link
aga9001 Re: podobacie sie samyma soba?? 15.03.09, 11:23 Teraz tak, ale jeszcze pół roku temu to nie specjalnie.Ale to zasługa cwiczeń i spadku wagi o 8 kilo i zmainy ubrań w zwiazku z tym A i ja tez nie zachowuje się chyba odpowiednio na swój wiek i prace jaką mam -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
shemsi1 Re: podobacie sie samyma soba?? 15.03.09, 12:24 u mnie to róznie jest. Ale jak se pocwicze to mam wrazenie ze zrzuciłam ze 100 kg i sie czuje ok tak jak Mariolka pisze, z tym czasem czlowiek sie nie umie godzic jakos. Ale kurde staram sie z nim walczyc i się konserwowac jakos hehe Odpowiedz Link
kai_30 Re: podobacie sie samyma soba?? 15.03.09, 13:21 Gęba jeszcze by uszła, ale bęben mam tak wielki, że mało kto patrzy na gębę, tylko robi wielkie oczy na widok sterczącej perkusji Odpowiedz Link