w_miare_normalna 17.03.09, 20:23 a może czymś do jedzenia poczęstujecie? Ja gotować nie umiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: tylko byście piły i piły 17.03.09, 20:28 Teraz to cie żadna nie poczęstuje, bo wszystkie M jak miłośc oglądaja, tylko potem sie wybieraja, że "Mła? A skąd!" A ja tez nie gotuję Odpowiedz Link
cudko1 Re: tylko byście piły i piły 17.03.09, 20:33 ja też nie gotuję z braku czasu - a poza tym trzeba się zdecydować pije się czy się je - inaczej razem to za dużo kalorii a tu o tyłek trzeba zadbać bo lato idzie ooo Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: tylko byście piły i piły 17.03.09, 20:33 Ja nie oglądam M jak mdłości. Za niedługo będę W11 oglądać. A tymczasem proszę: Odpowiedz Link
agusia79-dwa pina_colada88 17.03.09, 21:38 zabiję, normalnie zabiję za to zdjęcie. A za jedzenie dam się poćwiartować. Jak nie lody to to. Kobiety JA muszę na dietę!! Odpowiedz Link
amoreska Re: tylko byście piły i piły 17.03.09, 20:33 A ja lubię gotować. Na wejście częstowałam szarlotką. Lubicie szarlotkę? Odpowiedz Link
cudko1 Re: tylko byście piły i piły 17.03.09, 20:36 ja też lubię gotować, sprawia mi to prawdziwą frajdę ale zwyczajnie nie mam na to czasu buuuu, nie lubię szarlotki Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: tylko byście piły i piły 17.03.09, 20:42 ja boczek sama upiekłam i właśnie pożarłam 4 kromiki z boczkiem i musztardą. Wcześniej jadłam pizzę. Ale umówmy się, że pizza była dla mnie, a chleb dzidź w brzuchu Odpowiedz Link
nusialek Re: tylko byście piły i piły 17.03.09, 21:16 ja bym tez cos zjadla, zawłaszcza ze od jutra zaczynam sie odchudzac i jutro tez ide po raz pierwszy od prawie roku na pilates. nie chce mi sie jak fiks ale muuuszeee bo w czerwcu na wakacje jedziemy nad morze i jak nie schudne to w namiocie bede siedziec A ja moge was poczestowac domowej roboty (tatus kochany zrobił i podrzucił)pasztetem-w zwiazku z jutrzejszymi planami moimi za duzo nie zostalo Odpowiedz Link
socka2 Re: tylko byście piły i piły 17.03.09, 21:25 risotto mam ...moge rzucic....alla pescatora Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: tylko byście piły i piły 18.03.09, 01:14 krówek nie jadam odkąd przeczytała na jakimś forum,że któraś robaki w nich znalazła(zdjęcie nawet było),a uwielbiam tak naprawdę.Risotto uwielbiam .. Odpowiedz Link
amoreska Re: tylko byście piły i piły 18.03.09, 08:39 Alla co, Socka? (bo nie wiem, czy jeść, a risotto, owszem, lubię). Odpowiedz Link
socka2 Re: tylko byście piły i piły 18.03.09, 14:55 z owocami morza (jak Ci pasi) albo z karczochami ale z papierka ...wlasnymi recami otwierane Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: tylko byście piły i piły 18.03.09, 01:20 rzucaj ten pasztet - ja jestem zakopana w odpisywaniu maili do nianiej i do rana padne. dzienks. Odpowiedz Link