cielecinka 24.03.09, 08:15 Jeśli tak to polećcie jakieś dobre krzesełko na rower dla Gnoma - 14 mcy. Takie by miało w miarę dobre amortyzatory pod siedziskiem. Bo mnie znajomi Holendrzy namawiaja na takie i sie zastanawiam czy warto. tiny.pl/b2ln Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: Wozicie/woziłyscie male dzieci na rowerach? 24.03.09, 08:20 wozimy a jakzeten z linka nie podoba mi sie .polecam szczerze foteliki firmy hamax. sama takowe posiadam.super amortyzacja poniewaz fotelik zamontowany jest na takich dwóch prętach z bardzo wygodnym systemem wypiecia.nie jest potrzebny do tego bagaznik gdyz fotelik jest jakby w powietrzu.no kurcze nie wiem jak to wytłumaczyc z sensem.jak znajde linka to wkleje.dziecko oczysiwscie jest zapiete w szelki acha i oparacie mozna ochylac a tapicerke wyjac i wyprac w razie jakby co. fotelik fajnie wyglada i jest bardzo wygodny. Odpowiedz Link
alesio23 Re: Wozicie/woziłyscie male dzieci na rowerach? 24.03.09, 08:29 ja nie jeszcze od tego roku zamierzam. Chociaż najpierw rower dla sibie muszę kupić Odpowiedz Link
tabakierka2 joanna266 24.03.09, 09:05 taki? images.google.pl/imgres? imgurl=http://cokupic.pl/i/c_big1663999.jpg&imgrefurl=http://cokupic. pl/opinie/HAMAX-KISS-srebrno-niebieski-plus-kask-48- 52/f0ba178ea662dfac&usg=__QKCd0NCQ5jNdvyprkoT68gzsh2w=&h=450&w=542&sz =69&hl=pl&start=2&um=1&tbnid=zWyCz44h3LUcNM:&tbnh=110&tbnw=132&prev=/ images%3Fq%3Dfoteliki%2Bfirmy%2Bhamax%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN% 26um%3D1 Odpowiedz Link
wilma1970 Re: joanna266 24.03.09, 09:37 Napiszę bo chyba nie umiem wklejać linków : Kettler fotelik flipper. To mój czwarty albo piąty fotelik i jak dotąd zdecydowanie najlepszy. Ale do jego montowania musiałam spiłować przelotkę jakiegoś kabla pod siodełkiem inaczej obejma mocowania fotelika była za mała. Odpowiedz Link
aniazm Re: Wozicie/woziłyscie male dzieci na rowerach? 24.03.09, 09:55 ja mam dwa hamaxy, jeden odchylany, drugi nie. w tym roku będziemy jeździć na 3 rowery i dwa foteliki, fajnie, nie? co mi przypomina, ze jeden kask muszę kupić... nic to, sezon się zaraz zacznie, zdążę jeszcze Odpowiedz Link
joanna266 Re: Wozicie/woziłyscie male dzieci na rowerach? 24.03.09, 09:59 no ja własnie córke ucze niamietnie jazdy na dwukołowcu.niby trzy osoby jezdzace sa ale syn 10 letni za mały jeszcze zeby siostre w foteliu wozic.a nasze dwa foteliki juz zajete wiec musi sie córa szybko nauczyc.dobrze ze chce przynajmniej.jeszcze jej nie zniechęciłam Odpowiedz Link
morepig Re: Wozicie/woziłyscie male dzieci na rowerach? 24.03.09, 10:28 my mamy najzwyklejszy bellelli czy jak mu tam. mlody nie narzekal a jak zasypial to i tak tzreba bylo skonczyc podroz, nawet z hamaxa sleepy wypadaloby dzieciaka wyjmowac jak naprawde spi bo lepek lata. Odpowiedz Link