dlania 31.03.09, 09:46 www.plotek.pl/plotek/51,79592,6443452.html?i=1 Jak w nich chodzić? I po co? Total defomacja, ble. Czy macie inne zdanie? Ja sie wypowiadam jako ta, której najwyższy "obcas" ma jakies 3 cm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: Takie buty 31.03.09, 09:50 mój najwyższy ma 7cm - nauczyłam sie już w nich chodzić, ale wolę te 3-4cm zdecydowanie. A buty JLo wywaliłabym na śmietnik Odpowiedz Link
deela Re: Takie buty 31.03.09, 09:51 ja takie uwielbiam :o kocham chodzic w takich buciorach pierwsze takie mialam ak chyba mialam 17 lat - z 14 cm mialy Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Takie buty 31.03.09, 09:53 Pomijając szpilę to ona są na nią za duże po prostu. Odpowiedz Link
hellious Re: Takie buty 31.03.09, 09:53 Chcialabym umiec w takich chodzic... ale nie umiem i chyba sie nie naucze Wszystkie obcasy jakie mam zalegaja w szafie od okazji do okazji. Odpowiedz Link
natuso Re: Takie buty 31.03.09, 09:54 Standardowo moje buty mają 9-10 cm i są najwygodniejsze a buty J.Lo są tragiczne Odpowiedz Link
deela Re: Takie buty 31.03.09, 09:55 no co wy??? zajebiste sa (chociaz na nia 2 rozmiary za duze - w ogole zauwazylam ze czesto zwiezdy maja za duze buty - nie kumam tego fenomenu) Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: Takie buty 31.03.09, 09:54 to ona musi miec zdrowy kregoslup ja tylko w mokasynach chodze w innych nie moge czasami takim zazdroszcze choc takiego lobcasiora to bym nie zalozyla - no chyba, ze na bal przebierancow Odpowiedz Link
mathiola Re: Takie buty 31.03.09, 09:54 z doświadczenia wiem, że trening czyni mistrza i na obcasach można nauczyć się chodzić. Czy na takich wielkich to akurat nie wiem, nie próbowałam, bo bym miała 2 metry wzrostu Odpowiedz Link
lady_sphinx Re: Takie buty 31.03.09, 09:56 1. Ona w nich nie chodzi - ona sie w nich pokazała w Japonii (Japońce mają bardzo ciekawe różne dzinwe wynalazki - od kleju do sklejania powiek, przez dziwne stroje, po nawet sprzęt do dymania bez ruszania tyłkiem przez partnerów - dla nich to pewnie nowy trynd będzie) 2. No własnie, po to żeby japonki się zesikały z podniecenia. 3. Deformacja, tak, ale jakby w nich chodziła codziennie, a podejrzewam że nigdy ich już nie założy. 4. Ja noszę obcasy - najczęściej 5,7 cm - bardzo rzadko 10 cm Odpowiedz Link
mathiola Re: Takie buty 31.03.09, 09:56 z doświadczenia wiem, że trening czyni mistrza i na obcasach można nauczyć się chodzić. Czy na takich wielkich to akurat nie wiem, nie próbowałam, bo bym miała 2 metry wzrostu kurde wysłałam i wsiąkł. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Takie buty 31.03.09, 10:12 obcasy uwielbiam, im wyższe, tym lepsze, ale nie szpilki. Te od JLo mają coś w sobie, zajebiste są, tylko ona ma je za duże <??> ale to ostatnio moda wśród gwiazd, więc może tak ma być Odpowiedz Link
czarnataka Re: Takie buty 31.03.09, 10:27 Strasznie mi się podobają! Ja to takie lubię. Nie wiem chyba to jakiś cud, bo ja jakich bym wysokich obcasów nie założyła to umiem w nich chodzić zgrabnie i powabnie Za to moja matka-tragedia chodzi jak koczkodan nawet na tych najniższych Mnie wysokość różnicy nie robi na szczęście Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Takie buty 31.03.09, 11:28 łoo w takich nie tylko idzie sie nauczyć chodzić, ale i tańczyć mam obok balkonu sklep z lateksami i takimi butami gdzie zaopatrują sie lokalne transy i dziwki. Ale widziałam tez w nim fajne sandałki bez obscasów, niestety nie na moja kieszęn bo kosztowały 95euro A takie dziwkarskie buty chciałabym mieć..jedną parę, czerwonych Moim zdaniem w kobiecej szafie powinna sie znaleśc choć jedna para takich butów dziwkarskich. Nawet jakby miały stac i się kurzyć Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Takie buty 31.03.09, 11:29 madame_zuzu napisała: > Moim zdaniem w kobiecej szafie powinna sie > znaleśc choć jedna para takich butów dziwkarskich. Nawet jakby miały stac i się > kurzyć no, ale w jakim celu? Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Takie buty 31.03.09, 11:29 a tak w ogóle bardzo ładenie JLo wyszła na tych zdjęciach. Tak dziewczęco. Podoba mi się. Odpowiedz Link