exotique 08.04.09, 16:47 tak placze na supermenie. na serialu. bo supermen musi ratowac swoja planete i polecial wpizdu a Lois sama i tez placzze... ale sie jakos cudownie przez obraczki slubne komunikuja... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exotique Re: ja pierdolę... 08.04.09, 16:56 no nie kopie sie lezacego... mam zharibowienie mozgu chyba, albo zamiast zwoi mozgowych pampersy... pocieszam sie, ze lepszy supermen niz moda na sukces ja chce byc znow normalna. a kuzwa skonczyli odcinek i nie wiem czy wroci do niej czy nie. Odpowiedz Link
liwilla1 Re: ja pierdolę... 08.04.09, 16:59 dlatego nie mam tv. ma sie przez to ogladanie zlansowany mozg sciagnij sobie jakis odcinek family guy'a powinno Cie przywrocic do pionu Odpowiedz Link
deela Re: dosiegnelam dna 08.04.09, 17:06 > tak > placze na supermenie. na serialu. no dno to juz minelas Odpowiedz Link
dlania Re: dosiegnelam dna 08.04.09, 18:32 Ja wczoraj musiałam w rękaw smrki wycierać, żeby mąz sie nie smiał, jak Gabi zabrali córke... Odpowiedz Link
dlania Re: dosiegnelam dna 09.04.09, 17:22 Desperatki. Tylko ja opóxniona jestem, dopiero drugi sezon wciągam - i dobrze, jeszcze cvwiele przede mną Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: dosiegnelam dna 08.04.09, 23:17 a to ten serial z Teri Hatcher (Susan z Gotowych?). Jeśli tak to supermen wróci i zgadzam się z deelą dno już minęłaś Odpowiedz Link
exotique Re: dosiegnelam dna 08.04.09, 23:35 No to ona tam gra o fajnie, to moge jutro nie ogladac jak wiem ze jest happy end. pierdole, musze wrocic do normalnego stanu bo bede miala whiskas zamiast mozgu od ogladania superseriali... ehhh zycie odbijac sie chce od minietego denka Odpowiedz Link
m0nalisa gabi zabrali corke? 08.04.09, 23:38 no co wy??? ja to w ogole porazka- ryczalam nawet na reklamie beko jak ten koles po nocy w lodowce grzebal i dostarczal zonie w ciazy..... i wyje na kazdym filmie nawet klasy CE strasznie sie zmienilam a i na grace anatomy tez ciagle rycze porazka... Odpowiedz Link
exotique Re: gabi zabrali corke? 09.04.09, 00:52 plakac se moglam jak w ciazy bylam, teraz to juz kliniczny przypadek kuzwa dziec mi wczoraj wyl od 21 do 3, dzisiaj powtorka. przysnela teraz, jak ja kuzwa do lozeczka wyniesc by sie nie obudzila? chyba mamy kolki a ja juz mam pierdolca Odpowiedz Link
cudko1 Re: dosiegnelam dna 09.04.09, 12:54 uważaj bo pod dnem jest jeszcze kilka metrów szlamu i kolejne dno Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: dosiegnelam dna 09.04.09, 13:44 Nie, no rozumiem ryczeć na Królu Lwie ale na Supermenie??? Boskie. Ja bym chciała z Toba filmy oglądać Odpowiedz Link