krolowazla 09.04.09, 12:27 Pracuję, wracam do domu o 16, gotuję obiad, a potem nie robię nic tylko zmywam naczynia. I tak codziennie. Chyba czas kupić zmywarkę. Doradzcie mi która wyprać, bo nie znam sie ni groma. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: zmywarkę potrzebuję 09.04.09, 12:56 popytaj z sklepie AGD my mamy Whrilpool ( nie wiem, czy tak się pisze) 45cm Odpowiedz Link
pa.trycja Re: zmywarkę potrzebuję 09.04.09, 12:59 Bosch 60 cm. ma cudowny program 30 minut(włącznie z suszeniem tyle trwa), po ktorym naczynia i gary są lśniące-kiedys miałam aristona i tam średnio program trwał ok.120 minut Odpowiedz Link
antyka Re: zmywarkę potrzebuję 09.04.09, 13:03 I ja mam Bosha. Bossski jest. Uwielbiam moja zmywarke - mamy ja ze 4 lata, dziala jak burza, chodzi 1-2 razy dziennie. Whirlpool top strszne dziadostwo - mialam pralke (zaczela rdzewiec po 4 latach), az w koncu calkiem padla, mam piekarnik - b. rzadko byl uzywany, a padly zawiasy w drzwiczkach. Ladny design to nie wszystko. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: zmywarkę potrzebuję 09.04.09, 13:06 antyka napisała: > > Whirlpool top strszne dziadostwo - mialam pralke (zaczela rdzewiec > po 4 latach), az w koncu calkiem padla, mam piekarnik - b. rzadko > byl uzywany, a padly zawiasy w drzwiczkach. my mamy naszą dopiero pół rokupoza tym pralka to nie zmywarka kuchenkę Amica mogłabym kupić, ale pralkę NIGDY! > Ladny design to nie wszystko. > nasza jest pod zabudowę, wiec trudno powiedzieć coś o designie Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: zmywarkę potrzebuję 09.04.09, 13:04 a nie masz mozliwości ustawienia programu? weź się doinformuj my mamy 6 programów, w tym Eco 45minut Odpowiedz Link
teqilaa Re: zmywarkę potrzebuję 09.04.09, 14:06 ja mam Amice i jestem bardzo zadowolona, jest program eco który trwa chyba 35 minut i wszystko jest pieknie umyte. Szczerze powiem, że mogłabym na sienniku spać ale zmywarke musze miec. Nienawidze slęczec na zmywaku!!! po kiblu i wannie to nastepna rzecz niezbędna w domu wg mnie! Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: zmywarkę potrzebuję 09.04.09, 15:37 fakt, zmywara musi byc! jak kupowalismy pierwsze mieszkanie 9 lat temu, to chociaz bylo to 35 m, a kuchnia byla wneka na 2 metry, to zmywara byla! A z firm, to bierz pod uwage Bosch, Siemens i Elektrolux. Z doswiadczenia mojego/moich znajomych wychodzi, ze sa najlepsze. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: zmywarkę potrzebuję 09.04.09, 16:04 Tez potwierdzam. Nie ma jak Bosch albo Siemens. Bez zmywary nie wyobrazam sobie zycia juz. Odpowiedz Link
elske Re: zmywarkę potrzebuję 09.04.09, 16:07 Moja siostra pracuje w sklepie adg ,rtv.Mowila,ze jak kupic zmywarke,to najlepsza jest Bosch. Odpowiedz Link
doral2 Re: zmywarkę potrzebuję 09.04.09, 19:16 miałam zelmera, działała bez zarzutu dziesięć lat i z tego co wiem, to nadal działa. teraz mam boscha, nie umywa się do poczciwego zelmera.. Odpowiedz Link