lelieb 10.04.09, 18:35 Wzięłam w południe nurofen i nic,dalej boli Co może pomóc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: Ból głowy:((( 10.04.09, 18:42 eeeeeeeeee dwa nurofeny? 4 h juz minely mozesz smialo walic nastepna dawke Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Ból głowy:((( 10.04.09, 18:54 Ja biorę ibuprofen od rana się męczyłam z bólem,wzięłam tabsa jakieś 30 min temu i ból minął ja to mam migrenowe bóle,więc stoje przy oknie otwartym na oścież i robię okłady na czoło z zimnej wody Odpowiedz Link
jodi20l Re: Ból głowy:((( 10.04.09, 18:59 ibuprofen=nurofen przypominam że dobowa dawka to 1200 mg (np 3 tabl nurofenu forte) i nie radze brac wiecej Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Ból głowy:((( 10.04.09, 18:43 A nie masz przypadkiem problemów z kręgosłupem szyjnym? Ja mam właśnie od kręgosłupa takie bóle głowy że jak mi nie przechodzi po kilku godzinach od zwykłych tabletek to mam ketonal od lekarza. Ketonalu oczywiście nie polecam ale połóż się z zimnym wilgotnym ręcznikiem na czole i zmocz na nowo jak się zagrzeje. Powinno pomóc. Aha, nie przykładaj lodu bo zamordujesz zatoki. Odpowiedz Link
lelieb Re: Ból głowy:((( 10.04.09, 18:59 A ja mam tak,ze boli mnie głowa przez tydzień-dwa,a później mija.Byłam dawno temu u neurologa,robiłam tomografię i nic.Byłam jeszcze raz 4 miesiące temu i (inna lekarka) stwierdziła,że wszystko ok.Może to coś migrenowego,sama nie wiem.hałas mi przeszkadza i ogólnie rozdrażniona jestem Kurcze,a może to przez ta nerwicę.. Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Ból głowy:((( 10.04.09, 19:02 A tabletek antykoncepcyjnych nie bierzesz?? Ból głowy to jeden z efektów ubocznych. Odpowiedz Link
lelieb Re: Ból głowy:((( 12.04.09, 18:26 A czy ból głowy i nerwica mogą iść w parze? Tzn czy nerwica może powodować/wywoływać ból głowy??? Odpowiedz Link
exotique Re: Ból głowy:((( 12.04.09, 22:03 A wez sie kobieto daj bzyknac. sex pomaga nawet na lekkie migreny, a na pewno przyjemniejszy niz lykanie prochow Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Ból głowy:((( 13.04.09, 23:00 no fakt, na takie bóle na maksa to tylko sex... albo ketonal. Mi sie zdarza czasem wziąć... Odpowiedz Link
mearuless ibufen najlepszy 14.04.09, 01:20 czyli lek w syropku dla dzieci. mi nie pomaga nurofen, ibuprom i inne leki w tabsach a po syropie dla dzieci po kilku minutach jest ok. nie wiem na czym to polega bo przeca to jedna i ta sama substancja czynna czyli ibuprofenum ale na mnie dziala tylko to biore 2 lychy i luuuuuz Odpowiedz Link