Dodaj do ulubionych

ciągnę...

12.04.09, 19:51
sobie w końcu 20 odcinek housa i pokazuje mi, że jeszcze 5 godzinuncertain
jak nie przyśpieszy to będę chyba volverina musiała obejrzećsad
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: ciągnę... 12.04.09, 19:53
      Ale Wolverina serial czy film smile?
      • kama_msz Re: ciągnę... 12.04.09, 19:56
        film - widzę, że chłop ściągnął, ale nie wiem czy napisy będą...
        a to bydle (mój chłop, nie volverin) się gdzieś powlokło, więc chcę umilić sobie
        czas jakimś filmidłem i dobrym piwkiem;P
        • aga9001 Re: ciągnę... 12.04.09, 19:57

Haus is the best smilesmile lekarz idealny big_grinbig_grinbig_grin
          --------------
          <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat>
          • kama_msz aga 12.04.09, 20:00
            ja tam bym wolała, żeby mnie przeleciał niż wyleczył;P
            hahahahahahhahahahahabig_grin
            • aga9001 Re: aga 12.04.09, 20:02
              Nie Ty jedna byś wolała, nie Ty jedna big_grinbig_grin Jest nas więcej smile
              --
              --------------
              <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat>
            • panna.migotka777 Re: aga 12.04.09, 20:24
              Jestem chyba jedną z nielicznych, których ten aktor nie podnieca. Dla mnie nie
              ma tego "czegoś" i widzę w nim podstarzałego konusa. Co nie zmienia faktu że
              książkę jego autorstwa połknęłam jednym tchem. Wredny humor sytuacyjny ma taki
              sam jak ja smile
              • aniuta75 Re: aga 12.04.09, 20:25
                Toż on wcale nie konus hihihihi.
              • cudko1 Re: aga 14.04.09, 09:15
                migotka nie Ty jedna, nie Ty jedna. ja też nie czaję bazy w ogole.
                obejrzałam nawet kilka odcinków ale nie tylko facet mnie nie rusza (
                w przeciwienstwie np do takiego Nicolasa Caga czy Andiego Garcii,
                <marzy>wink ale i serial jakos mnie nie wci ągnął
        • aniuta75 Re: ciągnę... 12.04.09, 20:03
          Nie ma napisów na razie a szkoda, bo mam ochotę oglądnąć smile.
          • dlania Re: ciągnę... 12.04.09, 20:08
            Po pierwsze, opowiedzcie mi o czym jest ten odcinek House, cholera no.
            Po drugie - Aniuta, w jakimś watku cie pytałam o serile które wymieniałas, o
            czym sa : jakiś tam Bleed (?) i True Blood i mi beszczelnie nie opowiedziałaśwink
            Po trzecie - zdrówko!
            • aniuta75 Re: ciągnę... 12.04.09, 20:16
              20 Housa jest jak umiera jeden z ekipy.
              Oj a gdzie ten wątek? Bleed to nie wiem tongue_out. Może Weeds? Jak tak to jest o
              mamuśce z przedmieścia co marychą handluje smile. A True Blood wampirski jest big_grin.
              Zdrówko! big_grin
              • quadalupa Re: ciągnę... 12.04.09, 20:19
                no jeden z członków ekipy Housa popełnia samobójstwo, a napisy do Housa są od 3
                dni aniuta smile

hatak.pl/napisy/136/HouseMD/#05x19
                ostatnia linijka z nazwą odcinka of kors wink
                • aniuta75 Re: ciągnę... 12.04.09, 20:20
                  Ale Kamie chodziło o napisy do Wolverina a tych jeszcze nie ma chyba (kończą się
                  robić do dwóch wersji smile).
                  • quadalupa Re: ciągnę... 12.04.09, 20:22
                    o to nie doczytałam, sorki smile
                  • kama_msz wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:22
                    no co to za pisanie o czym jest odcinek w moim wątku?!
                    ja tu sobie ciągnę, żeby się napawać nowościami, a one piszą o czym jestuncertain
                    no wredoty - dobrze, że zdążyłam przeczytać początek zdania i się skapowałam i
                    już dalej nie czytałam;P
                    • aniuta75 Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:23
                      To wszystko prze Dlanię tongue_outsuspicious.
                      • kama_msz mam napisy - nananana:D 12.04.09, 20:27
                        do volverina mam (wiem, że nie tak się to pisze, ale mi się tak podoba;P haha).
                        jak by kto chciał to na napi-projekt są.
                        no i widzę, że jakość filmu zadowalająca, więc oddaję się oglądaniusmile
                        • aniuta75 Re: mam napisy - nananana:D 12.04.09, 20:32
                          No rzeczywiście są smile. Ciekawe jaka jakość bo ostatnio miałam z Napi do Fast and
                          furious i porażka tongue_out. Dobrze, że tam nie o gadanie chodzi i zasadniczo nic
                          ważnego bohaterowie do przekazania nie mają i dało się oglądnąć big_grin.
                          • kama_msz aniuta 12.04.09, 20:39
                            średnie, ale idzie zrozumiećsmile
                            i treść oddają, przynajmniej na raziesmile
                            • aniuta75 Re: aniuta 12.04.09, 20:40
                              Super smile. To sobie dzisiaj zapodam big_grin.
                      • schiraz Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:30
                        Kobiety, weźcie no zróbcie mi tę przyjemność i nagrajcie mi na płyty piątą serię
                        Housa, ja chętnej wyślę na konto kasę na płyty i na przesyłkę. Aniuta mnie
                        instruowała jak ściągać Housa, ale ja mam internet na kartę orange i szybkość
                        ściągania mam taką, że idzie się zastrzelić... Jeden odcinek ściąga się od
                        trzech tygodni i nie ma nawet połowy.... No proszę was, miejcie litość w sercu...
                        • schiraz Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:31
                          W zamian mogę komuś przegrać trzy sezony herosów, pierwszy z lektorem, reszta z
                          napisami, mam też jeden sezon Supernatural, i wszystkie sezony Stargate oraz
                          Stargate Atlantis.
                        • aniuta75 Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:34
                          A może złego torrenta zapodałaś? Albo coś w ustawieniach programu trzeba zmienić?
                          • aniuta75 Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:35
                            Zaraz Ci maila skrobnę smile.
                            • schiraz Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:38
                              Ale ja mam taki beznadziejny przesył, maksymalnie mam 20 kb/s, więc pewnie też
                              dlatego. Jestem w takim rejonie Polski, że nie łapię się na UMTS jedynie na
                              gprs, a na tym niestety przesył jest tragiczny.
                              • aniuta75 Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:40
                                No to kicha uncertain.
                                Ale maila i tak odbierz smile.
                                • schiraz Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:44
                                  Odpisałam, jesteś Aniołemsmile))
                                  • aniuta75 Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:46
                                    Ja też odpisałam i git smile.
    • mamaivcia myślałam, że jakiś alkohol i na pomod biegłam ... 12.04.09, 20:59
      a tu filmidła ;/
      a co w tv da się obejrzeć?
      bo wróciłam do domu
      duży chłop przedawkował, miał meeting z wucetem a teraz chrapie ...
      młody chłop pożarł kolację i padł jak kawka ... bez mycia ...
      a ja biedna sama, samiuteńka i mam tv dla siebie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka