kama_msz 12.04.09, 19:51 sobie w końcu 20 odcinek housa i pokazuje mi, że jeszcze 5 godzin jak nie przyśpieszy to będę chyba volverina musiała obejrzeć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama_msz Re: ciągnę... 12.04.09, 19:56 film - widzę, że chłop ściągnął, ale nie wiem czy napisy będą... a to bydle (mój chłop, nie volverin) się gdzieś powlokło, więc chcę umilić sobie czas jakimś filmidłem i dobrym piwkiem;P Odpowiedz Link
aga9001 Re: ciągnę... 12.04.09, 19:57 Haus is the best lekarz idealny -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
kama_msz aga 12.04.09, 20:00 ja tam bym wolała, żeby mnie przeleciał niż wyleczył;P hahahahahahhahahahaha Odpowiedz Link
aga9001 Re: aga 12.04.09, 20:02 Nie Ty jedna byś wolała, nie Ty jedna Jest nas więcej -- -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: aga 12.04.09, 20:24 Jestem chyba jedną z nielicznych, których ten aktor nie podnieca. Dla mnie nie ma tego "czegoś" i widzę w nim podstarzałego konusa. Co nie zmienia faktu że książkę jego autorstwa połknęłam jednym tchem. Wredny humor sytuacyjny ma taki sam jak ja Odpowiedz Link
cudko1 Re: aga 14.04.09, 09:15 migotka nie Ty jedna, nie Ty jedna. ja też nie czaję bazy w ogole. obejrzałam nawet kilka odcinków ale nie tylko facet mnie nie rusza ( w przeciwienstwie np do takiego Nicolasa Caga czy Andiego Garcii, <marzy> ale i serial jakos mnie nie wci ągnął Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ciągnę... 12.04.09, 20:03 Nie ma napisów na razie a szkoda, bo mam ochotę oglądnąć . Odpowiedz Link
dlania Re: ciągnę... 12.04.09, 20:08 Po pierwsze, opowiedzcie mi o czym jest ten odcinek House, cholera no. Po drugie - Aniuta, w jakimś watku cie pytałam o serile które wymieniałas, o czym sa : jakiś tam Bleed (?) i True Blood i mi beszczelnie nie opowiedziałaś Po trzecie - zdrówko! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ciągnę... 12.04.09, 20:16 20 Housa jest jak umiera jeden z ekipy. Oj a gdzie ten wątek? Bleed to nie wiem . Może Weeds? Jak tak to jest o mamuśce z przedmieścia co marychą handluje . A True Blood wampirski jest . Zdrówko! Odpowiedz Link
quadalupa Re: ciągnę... 12.04.09, 20:19 no jeden z członków ekipy Housa popełnia samobójstwo, a napisy do Housa są od 3 dni aniuta hatak.pl/napisy/136/HouseMD/#05x19 ostatnia linijka z nazwą odcinka of kors Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ciągnę... 12.04.09, 20:20 Ale Kamie chodziło o napisy do Wolverina a tych jeszcze nie ma chyba (kończą się robić do dwóch wersji ). Odpowiedz Link
kama_msz wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:22 no co to za pisanie o czym jest odcinek w moim wątku?! ja tu sobie ciągnę, żeby się napawać nowościami, a one piszą o czym jest no wredoty - dobrze, że zdążyłam przeczytać początek zdania i się skapowałam i już dalej nie czytałam;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:23 To wszystko prze Dlanię . Odpowiedz Link
kama_msz mam napisy - nananana:D 12.04.09, 20:27 do volverina mam (wiem, że nie tak się to pisze, ale mi się tak podoba;P haha). jak by kto chciał to na napi-projekt są. no i widzę, że jakość filmu zadowalająca, więc oddaję się oglądaniu Odpowiedz Link
aniuta75 Re: mam napisy - nananana:D 12.04.09, 20:32 No rzeczywiście są . Ciekawe jaka jakość bo ostatnio miałam z Napi do Fast and furious i porażka . Dobrze, że tam nie o gadanie chodzi i zasadniczo nic ważnego bohaterowie do przekazania nie mają i dało się oglądnąć . Odpowiedz Link
kama_msz aniuta 12.04.09, 20:39 średnie, ale idzie zrozumieć i treść oddają, przynajmniej na razie Odpowiedz Link
schiraz Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:30 Kobiety, weźcie no zróbcie mi tę przyjemność i nagrajcie mi na płyty piątą serię Housa, ja chętnej wyślę na konto kasę na płyty i na przesyłkę. Aniuta mnie instruowała jak ściągać Housa, ale ja mam internet na kartę orange i szybkość ściągania mam taką, że idzie się zastrzelić... Jeden odcinek ściąga się od trzech tygodni i nie ma nawet połowy.... No proszę was, miejcie litość w sercu... Odpowiedz Link
schiraz Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:31 W zamian mogę komuś przegrać trzy sezony herosów, pierwszy z lektorem, reszta z napisami, mam też jeden sezon Supernatural, i wszystkie sezony Stargate oraz Stargate Atlantis. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:34 A może złego torrenta zapodałaś? Albo coś w ustawieniach programu trzeba zmienić? Odpowiedz Link
schiraz Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:38 Ale ja mam taki beznadziejny przesył, maksymalnie mam 20 kb/s, więc pewnie też dlatego. Jestem w takim rejonie Polski, że nie łapię się na UMTS jedynie na gprs, a na tym niestety przesył jest tragiczny. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:40 No to kicha . Ale maila i tak odbierz . Odpowiedz Link
schiraz Re: wredne maupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.09, 20:44 Odpisałam, jesteś Aniołem)) Odpowiedz Link
mamaivcia myślałam, że jakiś alkohol i na pomod biegłam ... 12.04.09, 20:59 a tu filmidła ;/ a co w tv da się obejrzeć? bo wróciłam do domu duży chłop przedawkował, miał meeting z wucetem a teraz chrapie ... młody chłop pożarł kolację i padł jak kawka ... bez mycia ... a ja biedna sama, samiuteńka i mam tv dla siebie Odpowiedz Link