fabryka.lodow.napatyku 16.04.09, 19:15 lece do PL, chcialam poprobowac jakichs dobrych polskich kremow. Mozecie cos polecic? cos na mieszana cere Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: polski krem 16.04.09, 19:22 a ja niezmiernie będę polecać Ziaja oliwkowa, a ostatnio spróbowałam Ziaja masło kakowe. kremy dobre i tanie Odpowiedz Link
dlania Re: polski krem 16.04.09, 19:33 Ziajki sa fajne. ja uwielbiam nawilżające Lirene - wchłaniają sie jak piwo. Odpowiedz Link
schiraz Re: polski krem 16.04.09, 19:48 Dlania spróbuj musu nawilżającego Lirene, coś wspaniałego, jestem nim niezmiennie zachwycona od pierwszego maźnięcia A mam popapraną cerę, bo noc i broda tłusta aż świeci a policzki i czoło suche aż łuszczy się skóra. A po tym musie wszystko jest ok, to co suche miękkie i nawilżone a to co tłuste nie świeci się, miód malina. Odpowiedz Link
olinka20 Re: polski krem 16.04.09, 21:43 To normalny krem tylko tak sie ładnie nazywa Ale ja mam akurat cere alergiczną ze strasznie suchymi kawalkami, akurat ten mus mnie nie uczula,ale i nie ma takich spektakularnych efektow jak pisala Shiraz. Odpowiedz Link
dlania Re: polski krem 16.04.09, 19:54 A tak w ogóle schiraz, co ty tak jak gdyby nigdy nic sie odzywasz? Żadnej depresji, nawału mleka, pretensji do męża? Taka grzeczna ta twoja Gertruda? Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: polski krem 16.04.09, 19:39 karra-mia napisała: > a ja niezmiernie będę polecać Ziaja oliwkowa, strasznie tluste, nie sa dobre dla cery mieszanej Odpowiedz Link
myga Re: polski krem 16.04.09, 20:06 Ziaja ma tez dobre kremy nawilzajace. A tak OT: po co w sygnaturce taka kretynke cytujesz? Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: polski krem 17.04.09, 12:55 myga napisała: > Ziaja ma tez dobre kremy nawilzajace. A tak OT: po co w sygnaturce taka kretynk > e > cytujesz? No wlasnie dlatego ze kretynka, rozbawila mnie ze hej. Na forum zamknietym tez byl z niej ubaw. Odpowiedz Link
weska3 Re: polski krem 16.04.09, 21:32 lipcowa - dzięki za roznoszenie sławy o mnie już mi gratulują dziewczyny, że w końcu udało się ciebie wkurzyć Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: polski krem 17.04.09, 12:56 weska3 napisała: > lipcowa - dzięki za roznoszenie sławy o mnie już mi gratulują dziewczyny, że > w końcu udało się ciebie wkurzyć Wkurzyc? Kochana musialabys sie napracowac zeby mnie wkurzyc i to na dodatek netowo. Dawno nie widzialam i nie slyszalam wiekszej glupoty niz to co napisalas. Dlatego postanowilam Cie rozslawic. Uwierz mi, komentarze twojego wpisu ciezko nazwac gratulacjami.... Odpowiedz Link
alesio23 Re: polski krem 16.04.09, 19:46 też używam ziaji masło kakaowe. krem masło do ciała i żel pod prysznic super wydajny. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: polski krem 16.04.09, 19:38 fabryka.lodow.napatyku napisał: > lece do PL, chcialam poprobowac jakichs dobrych polskich kremow. > Mozecie cos polecic? > cos na mieszana cere Ja w Pl zawsze uzywalam Dax Cosmetics. Odpowiedz Link
dlania Re: polski krem 16.04.09, 19:42 E, lipcowa, kiepska ta sygnaturka twoja. Jak chcesz to ja ci moge soczyściej posunąc Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: polski krem 17.04.09, 12:57 dlania napisała: > E, lipcowa, kiepska ta sygnaturka twoja. Jak chcesz to ja ci moge soczyściej > posunąc Ciezko bedzie pania pobic. Odpowiedz Link
iwoniaw Dax Cosmetics perfecta 16.04.09, 22:36 - o tak, używam różnistych z tej serii. Dla mieszanej cery to chyba najlepszy mój ukochany gruszkowy antybakteryjny - mocno matuje i jednocześnie nawilża. Odpowiedz Link
moofka Re: polski krem 16.04.09, 20:21 pollena eva www.sklep.pollenaewa.com.pl/1,152,9,1,pielegnacja_twarzy.html Odpowiedz Link
exotique Re: polski krem 17.04.09, 12:19 Ziaje z opuncja figowa moj mezu sie smaruje, nie chce innych- choc zima sie smarowal seria kozie mleko. Ogolnie ziaja ma super kosmetyki, choc jak dla mnie troche za ciezkie-ale ja mam skore skrajna- albo przesuszona (i wtedy natluszczanie jest rewelka z nawilzaniem) albo tlusta. Wiec wole bardziej wyselekcjonowane kosmetyki. Odpowiedz Link