alleo1 18.04.09, 12:07 Tak na szybko wpadam i wklejam: " przebywa w szpitalu, ale ma szanse na całkowity powrót do zdrowia" To z artykułu: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6512662,USA__Kobieta_postrzelona_w_glowe_przezyla_i_zrobila.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Perełki 18.04.09, 12:11 Alleo, ale co tam niepoprawnie jest? Mój ulubiony jest o facecie, który pobił swoją zonę, z którą miał 5 dzieci za pomoca sznura Odpowiedz Link
alleo1 Re: Perełki 18.04.09, 13:10 e tam, zaraz niepoprawne Tylko to połączenie takie... niefortunne, bo wychodzi na to, że ma szansę wyzdrowieć mimo przebywania w szpitalu, hhihihi Odpowiedz Link
dlania Re: Perełki 18.04.09, 13:12 No jakby przebywał w kostnicy toby było śmieszniejsze... Takie jeszcze mam z raportu policyjnego ofkors: "Na miejscu zdarzenia spotkałem dwóch denatów, z których dwoje dawało oznaki życia w postaci przekleństw, a trzeci był całkiem nieżywy" Odpowiedz Link
wilma1970 Re: Perełki 18.04.09, 17:22 Moja ulubiona komedia "Kocham cię na zabój" z Kevinem Klinem i Tracey Ullman jest oparta na faktach autentycznych, a jednym z jej motywów jest przypadek przeżycia postrzelenia w głowę (i nie tylko ) W tym filmie polecam też chichoczącej uwadze rolę Keanu Reeves'a. Ja osobiście kilka razy popuściłam. Odpowiedz Link