agik82 22.04.09, 12:08 upieczony, niechwaląc się powiem, ze 'smakowity', jak orzekły moje dziewczyny. więc częstujcie się jak kto chce a na foty nie liczcie, bo to dla mnie za trudne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: murzynek 22.04.09, 12:11 robisz fotę, wrzucać na fotoforum, dajesz link i już Odpowiedz Link
agik82 Re: murzynek 22.04.09, 12:37 taa, ja nawet na kompa nie umiem zgrać z aparatu, poczekam z tym na małża Odpowiedz Link
agik82 Re: murzynek 22.04.09, 12:49 to mi łopatologicznie prosze wytłumaczyć co i jak to będą zaraz Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: murzynek 22.04.09, 12:52 masz przewód łączący aparat z kompem? podłączasz ( możesz empirycznie sprawdzać, gdzie co włożyć) na aparacie pokazuje się "PC", klikasz "OK". No i się zdjęcia wgrywają do kompa. Bierzesz zdjęcie, kopiujesz, wkurzasz do Painta (żeby zmniejszyć), robisz "Zapisz jako", wybierasz "jpg." i wchodzisz na forum, robisz "dodaj zdjęcia" i dalej chyba już wiesz, co? Jeśli niejasno tłumaczę, to może któraś umie inaczej to wyjaśnić? Odpowiedz Link
agik82 Re: murzynek 22.04.09, 12:56 jasno ino, że u mnie bez kabla to idzie i musze najpierw baterie do aparatu naładować bo właśnie zdechły i nijak zdjęc nie zrobie Odpowiedz Link