dlania 22.04.09, 20:21 Robie zamówienie na większy pakiet seriali, dawajcie, co wam sie podoba ostatanio. Zamówiłam najnowsze House'y, Bonesy, Mentalist, Desperatki i co jeszcze, cos nowego???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 20:26 W dupe tam tancerzy! ja chce porządne, amerykańskie seriale A dzieliś sie nie umiem, dlatego ja tylko składam zamówienie, a kolega ściąga. A podobają się wam "Morderstwa w Mindsomer"? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 20:40 ech "morderstwa..." sa niezłe na Hallmarku ogladam czasem, ale masakrycznie wciagaja i jak wyjde czasem w trakcie po drineczka czy herbate to nagle nowy wysyp trupow i nie moge sie polapac Odpowiedz Link
alesio23 Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 20:27 kurde ja serialowo sie zatrzymałam na ostrym dyżurze i z archiwum x... Odpowiedz Link
mathiola Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 20:37 jeżu malusieńki, ani jednego nie znam. Chyba jestem jakaś do dupy Odpowiedz Link
dlania Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 20:39 mathiola napisała: > jeżu malusieńki, ani jednego nie znam. Chyba jestem jakaś do dupy Mathiola, ty po prostu lubisz czytac ksiązki) Odpowiedz Link
mathiola Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 20:48 a bogać ta ksiunżki, pani kochana, ja ostatnio jeno emagiel ze słowa czytanego znam Odpowiedz Link
cudko1 Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 20:38 las vegas - chociaz nie znam nikogo kto to oglada. ja bardzo lubie Odpowiedz Link
graue_zone Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 20:49 Ja chcę I i II sezon House'a. I pilota. (Serialu, oczywiście) Tego mi do szczęścia brakuje. Odpowiedz Link
sebaga Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 20:57 ja Ci już kiedyś gdzieś polecałam, ale najwyraźniej mnie zlałaś to polecam ponownie: Huff, jak dla mnie najlepszy serial! film.onet.pl/seriale/12720,serial.html Odpowiedz Link
matysiaczek.0 ja bardzo przepraszam 22.04.09, 20:59 i znielubcie mnie teraz, ale ja ogladam: dexter eureka (najlepsiejszy serial jaki widziałam w całym swoim lajfie) heroes house'a nie ogladam i teraz uwaga przepraszam..... csi miami, csi new york nie moge powstrzymać się od ogladania, zawsze wracam, w każdej wolnej chwili ogladam, czasem jednym okiem ogladam, drugim magla piszę...dwa seriale od zerowego odcinka znam...uwielbiam..wybaczcie mi tą małą słabość.. Odpowiedz Link
dlania Re: ja bardzo przepraszam 22.04.09, 21:04 Po pierwsze dlaczego cie mamy znienawidziec, po drugie o czym jest Eureka? Odpowiedz Link
cudko1 Re: ja bardzo przepraszam 22.04.09, 21:19 jasny gwint co to jest tenm serial eureka?? o czym i na czym leci?? Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: ja bardzo przepraszam 22.04.09, 23:36 matyś, ja oprócz miami i new york oglądam jeszcze las vegas. Nie martw się, nie jesteś sama. A ja to wciągam na axn , hallmarku i oprócz tego całe stare serie na kompie... Normalnie sekcje mogłabym już robić !!! Odpowiedz Link
matysiaczek.0 EUREKA 23.04.09, 07:07 eureka to miasteczko gdzieś w stanach, odciete własciwie od swiata, mieszkają tam ludzie ponadprzecietnie uzdolnieni, wynalazcy. I tak w mieście mozna spotkać sztuczne słońce, latajace samochody, mozna też przenieść się w czasie, albo przechodzić przez ściany. I tyle. Każdy odcinek właściwie jest o czym innym, nieznacznie powiązany z poprzednim. Bardzo polecam, choć przyznam, że po obejrzeniu pilota niezbyt byłam zachęcona, dopiero odc I czy II mnie wkręcił.. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: EUREKA 23.04.09, 09:33 o , i eurekę też widziałam! niby niewiele odcinków, ale wiem, o co chodzi Odpowiedz Link
sebaga Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 20:59 i jeszcze ten jest niezły: film.onet.pl/seriale/12720,serial.html a tym moja kumpela się zachwyca, mnie nie przewierca: www.filmweb.pl/f190890/Trawka,2005 Odpowiedz Link
dlania Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 21:03 Nie zlałam, nie zlałam, tylko zawsze zapominam odpisać, a szukanie starego watku w pospiechu, jak kolega nade mna stoi, mi nie wychodzi. I ten Weeds, tez go ktos mi polecał, senkju za przypomnienie! Odpowiedz Link
marva Re:podpowiedzcie mi tytuł 23.04.09, 14:01 Bo kur**a chyba mam amnezję chwilową. Serial leciał na tvn7. Tytuł miał jak imie i nazwisko kolesia, który tam grał głowną rolę. Koleś przesympatyczny w okularach. Miał chudego i wysokiego kolegę. No co za cholera nie mogę sobie przypomnieć... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 21:06 No to lecimy . Prison Break - w sumie tylko pierwszy sezon jest coś wart, ale może jak wszystko na raz będziesz oglądała to wszystkie 4 sezony (4ty właśnie jest na wykończeniu) zdzierżysz . Serial o facecie co daje się zamknąć aby swojego brachola z pierdla wydostać. House - nooo to chyba wszyscy wiedzą . Medium - o babce co jest... medium . Mężata, dzieciata ale oprócz tego widzi umarlaków, umie z nimi rozmawiać, śnią jej się tragiczne zdarzenia z przeszłości i przyszłości i dzięki swoim zdolnością jest prawą ręką prokuratora. Reaper - satyra na seriale wampirsko-demoniczne, o chłopaczku i jego przydurnychkolesiach co to polują na dusze zbiegłe z piekła. Moonlight - serial wampirski w konfiguracji on-wampir-prywatny detektyw i ona-dziennikarka. Damages - o babeczce co zaczyna pracę w najlepszej kancelarii prawnej, zostaje wplątana w szereg dziwnych wydarzeń, morderstw i takich tam. Serial warto obejrzeć chociażby dla fajnie przedstawionych zdarzeń - pomieszanie teraźniejszości z przeszłością. Lost - to zdaje się już w trakcie masz . Life - kryminalny; policjant zostaje wrobiony w morderstwo i niesłusznie skazany na ileś tam (nie pamiętam ile ale dużo ) lat, po czym okazuje się, że jest niewinny, wypuszczają go z okrągłą sumką odszkodowania i wraca do pracy w policji. Na własną rękę prowadzi śledztwo kto go wrobił a oprócz tego rozwiązuje sprawy. Grey's Anatomy - szpitalny Private Practice - odłam Grey's, czyli też szpitalny, no ale to najpierw to pierwsze musisz oglądnąć do pewnego momentu. Supernatural - wampirsko-demoniczny, o dwóch braciach co to na demony polują i inne tajemnicze rzeczy. Świetnie pokazana relacja między braćmi, w każdym sezonie jest inny motyw przewodni i końcówki sezonów powodujące opadnięcie kapci. Ten serial szczególnie polecam, wg mnie najlepszy ze wszystkich, no ale ja lubię takie horrorowate klimaty . True Blood - wampirski w konfiguracji on-wampir i ona-kelnerka ze zdolnościami słyszenia ludzkich myśli. Baaaaardzo polecam. Weeds - o dzieciatej wdowie co to aby powiązać koniec z końcem diluje sobie marychą . Z nowości co to się zaczęły: The Metalist - to już zamówiłaś . Castle - o autorze bestsellerów kryminalnych co zostaje przydzielony do pomocy pani detektyw przy rozwiązywaniu spraw a przy okazji pisze książkę. Cupid - o Amorze, a przynajmniej facet jest do tego przekonany, że nim jest, jednak pozostaje posądzony o chorobę psychiczną i przydzielony pod opiekę pani psycholog co to się zajmuje warsztatami dla singli, dla niego oczywiście idealne miejsce. Cupid został wygnany z Olimpu na Ziemię i nie może powrócić dopóki nie spiknie ze sobą szczęśliwie 100 par . Lie To Me - facet i jego pracownicy specjalizują się w wykrywaniu uczuć, kłamstw z ruchów ciała, grymasów. Są wynajmowani przez różne firmy i instytucje do pomocy w niewyjaśnionych zdarzeniach. Fringe - cuś ala X Files. Harper's Island - serial straszący . Pewna para postanawia wyprawić wesele wyspie, na której kilka lat temu doszło do masowego morderstwa. Prawie wszyscy goście są w jakiś sposób powiązani z tym miejscem i praktycznie od początku są trupy . No i to chyba tyle by było . Odpowiedz Link
aniuta75 A no i jeszcze... 22.04.09, 21:10 Dexter - o facecie co pracuje w policyjnym labie a na boczku sobie złych ludzi morduje . Odpowiedz Link
dlania Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 21:12 Oooooo, Aniuta, ales polała miód na mą duszę, dwójniak najlepszego sortu! Full profesjonalna odpowiedz forumowa) Ale cholera no, co to za moda na wampiry????? Co drugi serial to wampiry. Ja sie boje! To jeszcze dołożę True blood, Lie to me i Weeds to zamówienia, i koniec płytek. I musze sobie ten wątek dodac do ulubionych po potem, jak mnie nuda przycisnie, znowu zgubie. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 21:15 Jak o serialach to ja mogę pisać duuużo . No i polecam naszego Loluma forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46427 bo my tam oprócz o głupotach to o serialach i filmach właśnie gadamy . Odpowiedz Link
bernimy Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 21:17 Jak mogę pomarzyć, to: House'a bym chętnie całego obejrzała i Gotowe na wszystko No i jeszcze jeden nie wymieniony, uwaga: Brzydula, ale ta oryginalna kolumbijska Odpowiedz Link
bernimy aniuta, a ile Was tam jest? 22.04.09, 21:14 Chyba conajmniej ze 3, aby to wszystko obejrzeć Odpowiedz Link
aniuta75 Re: aniuta, a ile Was tam jest? 22.04.09, 21:18 Eee nie, to się tylko tak wydaje, że tego dużo jest; część się pokończyła, część się jeszcze nie zaczęła . Zanim jeszcze napisy się zrobią to czasu trochę mija . I tak powolutku sobie oglądam.. Nie zajmuje mi to aż tyle czasu co maglowanie . Odpowiedz Link
dlania Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 21:15 A, Prison był fajny, dopóki sie Michael nie spasł, House wciągamy na bieżąco, Lostów chyba toże, musze sprawdzić czy sie nie pogubiłam. Odpowiedz Link
k_asia2 Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 21:23 greys anatomy ogladam namietnie po desperatkach maz podjarany californication z tzw. mulderem Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 21:41 housa zaczęłam - i już oczywiście poooooszłooooo - Kowalskiej nie ma, bo housuje i....tą ... no.....pierwszą miłosc (to tak apropos amerykańskich ;p) Odpowiedz Link
mamaivcia Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 21:47 na seriale to ja tylko wpadam czasami lubię Bones, True Blood, Moonlight, nie widziałam jeszcze Mentalisty a podobno niezły - gdzie to leci? House to wiadomo ... Odpowiedz Link
exotique Re: Dawajcie seriale, dziołchy 22.04.09, 23:47 zrob zamowienie na Castle, Mentalist, wypal mi plytki i przeslij blagam :d no prosze, prosze Odpowiedz Link
dlania Re: Dawajcie seriale, dziołchy 23.04.09, 09:08 Exotique, da sie zrobić Ale Castle na razie nie zam`ówi`łam, jak dostane p`łytki to ci napisze z czego możesz wybierać. Odpowiedz Link
exotique Re: Dawajcie seriale, dziołchy 23.04.09, 09:11 kurrrrrrrrrrrrrr zezarlo mi znow co pisalam. No bede Cie Dobra KObieto na rekach nosic pisz co zamowione a wtedy oddam sie rozpuscie Odpowiedz Link
dlania Re: Dawajcie seriale, dziołchy 23.04.09, 09:18 Ok, na razie ci napisze, co mam na starych płytkach: - House 4 sezony - Bones 3 sezony (swego czasu mój ulubiony) - Desperate Housewives 4 sezony - Lostów - tez chyba 4, - Criminal Minds - 3 - Prisin Break - 2 - Dexter - 3 Odpowiedz Link
marva Re: Dlania 23.04.09, 13:58 A co muszę zrobić, żebyś Hausem chciała się ze mną podzielić? Odpowiedz Link
ally Re: Dawajcie seriale, dziołchy 23.04.09, 16:29 grey's anatomy ewidentnie Ci brakuje Odpowiedz Link
dlania Re: Dawajcie seriale, dziołchy 23.04.09, 16:59 A bo jakies takie mam obawy czy po Housie to mi sie spodoba. Myslisz? Odpowiedz Link
ally Re: Dawajcie seriale, dziołchy 23.04.09, 17:48 to zupełnie inny serial obyczajowym bym go nazwała muszę się przyjrzeć temu House'owi - oglądałam go, jak byłam w Hiszpanii (z ichnim dubbingiem), przy robieniu kolacji, więc średnio się koncentrowałam i nie wszystko kumałam Odpowiedz Link
exotique Re: Dawajcie seriale, dziołchy 23.04.09, 18:00 To ja juz sikam po nogach i nimi przebieram i prosze o Bones, Criminal Minds i Dextera 3ci sezon. Kuzwa, bede sie do Ciebie modlic Odpowiedz Link
mallina Re: Dawajcie seriale, dziołchy 23.04.09, 01:19 to ja polecam serial "24" jak najbardziej amerykanski obecnie w Stanach leci siodmy sezon. kazdy sezon to 24 odcinki i oddzielna historia sensacyjno-polityczna. naprawde polecam Odpowiedz Link
wilma1970 Re: Dawajcie seriale, dziołchy 23.04.09, 16:56 Everybody loves Raymond, The Office Extras - dwa ostatnie mojego ukochanego Ricka Gervaisa. Ostrzegam - rozśmieszają dopiero do trzecim odcinku. Odpowiedz Link