hellious 26.04.09, 12:14 Mam te cholery... Wokol ust i kolo oczu. Kuzwa, 23 lata to nie za wczesnie na zmarszczki?? Czym doraznie zasmarowac? ps. ktoras ostatnio polecala maseczke Dax ze slodkimi migdalami ( cudak chyba) Dzieki! Jest boska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mankencja Re: Zmarchy mimiczne?? Juz??:( 26.04.09, 12:17 to znaczy, ze czeka mnie to juz za trzy lata?! mimo, ze teraz, majac 20, wygladam na 15, a jak wloze okulary, na 17? Odpowiedz Link
hellious Re: Zmarchy mimiczne?? Juz??:( 26.04.09, 12:19 Jak nie bedziesz intensywnie cieszyc twarzy, to moze cie ominie Mnie tam one widocznie nie postarzaja, bo ostatnio pan w autobusie usilnie mi wmawial, ze mam max 17 lat i ze ulgowy bilet dla mnie w sam raz Zdziwil sie jak przyszedl malz z mlodym Odpowiedz Link
cudko1 Re: Zmarchy mimiczne?? Juz??:( 26.04.09, 12:34 hell napisz coś wiecej o tej maseczce co?? jak ona działa, jak wygląda i ile kosztuje - bo to nie ja polecałam a co do zmarszczek to ja chyba jeszcze nie mam. Ale ja od czasu do czasu stosuje kremy przeciwzmarszczkowe - nie silne ale raczej delikatne, zwykle na noc sobie jakoś tak raz w tygodniu albo dwa stosuje - to moze dlatego. Nie no tylko zmarszczek mi jeszcze brakuje Odpowiedz Link
hellious Re: Zmarchy mimiczne?? Juz??:( 26.04.09, 12:37 To maseczka odzywcza, na twarz, szyje i dekolt. Do cery suchej i delikatnej z wyciagiem ze slodkich migdalow i miodem. Nakladasz sobie wieczorem i zostawiasz na noc. Rano skora jak pupa niemowlaka Te maseczki sa w saszetkach. Jedna starcza na min. dwa razy, a kosztuje smieszne 1,50zl w rossmannie. Odpowiedz Link
deodyma Re: Zmarchy mimiczne?? Juz??:( 26.04.09, 13:10 no u mnie w sumie tez jakies zmiany mimiczne sa i w sumie nic dziwnego, wszak w styczniu skonczylam 34 lata. uzywam tylko i wylacznie kremow nawilzajacych i to wszystko a smiac sie uwielbiam, wiec pewnie te zmiany beda sie z roku na rok poglebiac Odpowiedz Link
bernimy Re: Zmarchy mimiczne?? Juz??:( 26.04.09, 13:20 Ja mam latek podobnie jak deotyma (w listopadzie skończę) ale zmarszczek nie mam lub nie widzę Poszłam zobaczyć w lustrze, no nie widzę Zresztą pochodzę z rodziny takich babek, które nie odejmują sobie lat ani nie wariują na punkcie zmarszczek. Temat starzenia się nie istnieje, więc może za bardzo się nie starzejemy? Odpowiedz Link
deodyma Re: Zmarchy mimiczne?? Juz??:( 26.04.09, 13:41 no wiesz, ja tam niby zmarch na gebie tez nie mam i u nas wszystkie babki lacznie ze mna wygladaja na mniej latek, niz maja, ale mimiczne zmiany jakby nie bylo sa tylko ze ja sie tym juz nie przejmuje a dla innej osoby to juz sprawa zycia i smierce jedna z moich przyjaciolek w lipcu skonczy 33 lata i ma obsesje na punkcie swojego wygladu. co rusz patrzy w lustro i sprawdza, czy jakas zmarszczka jej nie przybyla a ja juz sie z tego smieje. Odpowiedz Link